Seks nije ono najskuplje što prostitutke naplaćuju

Magazin

Tarifa prostitutki je oduvijek bila interesantna. Kako se ponuda vremenom mijenjala, tako se i cijene usluga prilagođavale. 

Dokumentarac o prostitutkama iz Nevade je doveo u pitanje sve ono što vi do sada smatrali intimnošću, piše Esquire, a prenosi Index.

Neki ljudi pod intimom doživljavaju strogo seksualni čin, a drugi razgovor u kojem otkrivate lične stvari o sebi i svoje doživljaje.

– U našoj struci se intimnijim smatra razgovor s nekim, jer je u materijalnom smislu skuplji od samog seksa – tvrdi Kristina Pereira, bivša prostitutka koja se danas bavi proučavanjem intimnosti.

Seksualne ustanove poput “Moonlight Bunny” ranča u Nevadi muškarcima pružaju takozvani “The Girlfriend Ekperience”, odnosno odnos koji bi mogao da se smatra upoznavanjem sa prostitutkom.

Kako je otkrila jedna prostitutka iz dokumentarca, mnogi od njenih klijenata su stariji muškarci.

– Smatram komplimentom kad mi na kraju večeri zahvale na iskustvu, koje ih je podsetilo na trenutke koje su imali sa svojim suprugama kad su bili mladi – rekla je.

Iako je “iskustvo devojke” zapravo posao, kao i sve ostalo što rade, za neke klijente, ali i neke prostitutke, ono ima dublje značenje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *