Djevojčica iz Mrkonjić Grada osvaja region (VIDEO)

Magazin

Baš kao i u svim različitim takmičenjima izdvoje se uvijek najbolji, a jedna od onih koja sa svojih tek, četrnaest godina, velikim talentom korača ka vrhu je posebna djevojčica iz Mrkonjić Grada, Emilija Boškić, koja žiri takmičenja “Pinkove zvezdice” oduševljava iz emisije u emisiju.

Ipak, posljednji nastup 10. februara, kada je izvela pjesmu “Touch the sky”, bio je spektakularan. Teško je izdvojiti komentare i komplimente koje joj upućuju o njenom savršenom pjevanju, vladanju scenom, dramskim momentima, stilu oblačenja, kulturnom ponašanju i skromnosti.

Emiliju je glas odveo na mnogobrojne festivale. Poslije zapaženog nastupa na “Đurđevdanskom” 2012. godine, putovala je u Bugarsku, Makedoniju, Sloveniju, Srbiju, a kući se uvijek vraćala sa koferom punim nagrada. Svoj glas nadograđuje u školi “Mama voks”, koju vodi operska pjevačica iz Banjaluke Maja Manojlović, koja joj je velika podrška. U pauzama od mnogobrojnih obaveza Emilija svoju želju za glumom hrani u Gradskom pozorištu Mrkonjić Grada, čiji je član. Bavi se manekenstvom, folklorom, pa je i redovan član KUD-a “Petar Kočić”. San joj se, kako kaže ostvario, kada se pojavila na velikom takmičenju kakvo je “Pinkove zvezdice”.

“Svaki krug donosi veliko uzbuđenje, veliko iskustvo. Trudim se budem prepoznatljiva. Pjesme biram i vježbam sa svojom profesoricom Majom Manojlović, a za moj stajling se brine brend “Vanya Max”. Zbog njih je moja odjeća uvijek u skladu sa mojom ličnošću i pjesmom koju pjevam”, kazala je Emilija, koja je postala i zaštitno lice ovog brenda.

Slušajući žiri koji čine Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Sergej Ćetković i Aleksandar Cvetković, mnogo toga je naučila. Pored znanja koje upija, za nju je takmičenje posebno iskustvo, jer je stekla nove prijatelje.

“Ono što bih izdvojila iz ovog takmičenja je upravo to naše druženje iza scene i prije samog takmičenja. Tada smo svi jednaki. Moj krug prijatelja se proširio i sem druženja u Beogradu svakodnevno se čujemo putem društvenih mreža. Jedni drugima smo podrška. Za mene takmičenje počinje tek kada se kamere upale i izađem na scenu”, naglasila je Emilija, koja ostale učesnike takmičenja ne smatra za bilo koji vid konkurencije, jer dodaje da za sve njih ima mjesta na muzičkoj sceni.

Rad sa Majom Manojlović joj jako prija.
“Moj glas se u vježbanju sa profesoricom razvija onako kako bi trebalo, a Maja sem što je vokalni trener, čini sve da bi se ja osjećala bolje i samouvjerenije, bez treme na sceni. Pruža mi veliku podršku svojim razgovorima i savjetima. Vježbanje usklađujemo sa njenim i mojim obavezama, s tim da su probe pojačane pred samo snimanje”, objašnjava talentovana djevojčica.

Poruke podrške ne štede ni njeni fanovi, koji joj se svakodnevno javljaju sa lijepim riječima i željama.

Osim njih, talenat Emilije Boškić podržava i načelnica opštine Mrkonjić Grad Divna Aničić, direktor “Hidroelektrana na Vrbasu” Nedeljko Kesić i “Tržnica”, koji je podržavaju u svakom smislu.

Majka najveća podrška

“S obzirom na to da imam puno aktivnosti van škole, dobrom organizacijom i uz pomoć moje majke, moje najveće podrške, sve postižem. Imam tu sreću da nastavnici i direktor škole “Ivan Goran Kovačić” imaju razumijevanja za ove moje aktivnosti i izostanke sa nastave. Ipak, škola je prioritet pa često noću učim, a proizvod toga je odličan uspjeh”, ispričala je Emilija.

{youtube}XREaYRaRcGM{/youtube}

nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *