Nove hit serije i filmovi u Open IPTV ponudi

Magazin

Filmski sladokusci koji vikendom uživaju u dobrim filmovima, svakako će se obradovati filmu “Najslavniji čas”, koji je na programu u subotu, 25. marta u 19.00 časova na kanalu HBO 2.

Herojski akcioni triler „Najslavniji čas“ je izvanredna istinita priča o najvećem spasilačkom poduhvatu u istoriji Obalske straže.

Snažna oluja zahvatila je Novu Englesku 18. februara 1952. i zavijala gradove na istočnoj obali, razarajući brodove koji su joj se našli na putu, uključujući SS Pendlton, tanker s naftom ukotvljen u Bostonu, koju je doslovno pocijepala napola, zarobivši 30 mornara u potpalublju. Kao stariji kapetan na brodu, prvi oficir palube Rej Sajbert ubrzo shvata da mora da preuzme odgovornost za spasavanje preplašene posade i inspiriše ljude da zaborave na međusobne razlike i zajedničkim snagama izdrže udare jedne od najgorih oluja koje su pogodile istočnu obalu. U međuvremenu, vijest o katastrofi stiže do stanice Obalske straže u Čatamu u Masačusetsu i vodnik prve klase Danijel Klaf naređuje odvažnu operaciju spasavanja zarobljenih članova posade.

Film “Savršeni muškarac”, kanal HBO donosi 28. marta od 21.00 čas.

Nakon bolnog raskida sa dugogodišnjim momkom (Moris Čestnat), uspješna lobistkinja Lija Von (Sana Latan) uskače u strastvenu vezu sa šarmantnim Karterom (Majkl Ili), koji djeluje kao savršeni muškarac. Ali, nakon udvaranja punog seksualnog naboja, ona uočava njegovu nasilnu stranu i početna zaljubljenost nestaje. U izlivu ljubomornog bijesa i podstaknut ludačkom osvetom, on okreće njen život naglavačke.

“Džesi Stoun:Izgubljeni u raju”, film prepun nevjerovatnog zapleta, možete pogledati 31.3.2017. godine u 16.05 časova na kanalu HBO.

Džesi Stoun, šef policije, odlučuje da zasluženi odmor provede u Bostonu, gdje je pomoćnica načelnika odjeljenja za ubistva, poručnica Sidni Grinstrit, svjesna njegovog prethodnog iskustva u losanđeleskom odjeljenju za ubistva, zatražila njegovu stručnu pomoć u razrješenju davno izvršenih ubistava. Njegova policijska intuicija vodi ga do slučaja koji je već zatvoren, ali kad mu nešto neobično zapadne za oko, on započinje istragu prepunu iznenađenja, neočekivanih osumnjičenih i smrtne opasnosti.

Od 31. marta, od 20.00 časova regionalna premijera serije „Imperija”. Riječ je o nastavku treće sezone izuzetno gledane serije na kanalu FOX.

Radnja serije se koncentriše oko porodice Lajon i njihove medijske kompanije, Imperije. Njen osnivač Lušus Lajon (Terens Hauard) kralj je hip-hopa, ali njegovoj kompaniji i vladavini neprestano prijete članovi porodice među kojima su njegova bivša žena Kuki Lajon (Taradži P. Henson), sinovi Džamal (Džusi Smolet), Hakim (Brajšir Grej) i Andre (Trej Bajers) i nestabilna muzička industrija. Drama se vraća s novim epizodama treće sezone, dok se bitka za dušu kompanije nastavlja. Lušus nastavlja da gradi svoje muzičko zavještanje pomoću striming usluge i istovremeno se sukobljava sa svojim polubratom Tarikom, predvodnikom federalnog tima koji ga istražuje…

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

m:tel – imate prijatelje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *