Evo kako se Lavovi ponašaju u krevetu!

Magazin

Ako želite da saznate šta vas čeka u krevetu sa osobom rođenom u horoskopskom znaku Lav, obavezno pročitajte ovaj tekst.

Od svih horoskopskih znakova, Lavovi su najbolji partneri za seks. Intiman odnos sa njima uvijek je nezaboravan. Oni imaju snažnu ličnost i nevjerovatnu energiju, koju prenose u krevet.

Seks s Lavom je divlji i zabavan. Vole da dominiraju i uvijek su spremni za akciju. Uzbuđuje ih predigra, strast, zavođenje, oni vole kada su hvaljeni i kada im se laska.

Daju sve od sebe kako bi ispunili očekivanja, a isto to očekuju od partnera.

1. Ne vole misionarsku pozu

Oni vole da stvari u krevetu budu interesantne. Po prirodi su takmičarskog duha, pa “normalne” stvari ne dolaze u obzir. Oni će vas uvrtati i podizati, ali misionarku sigurno neće željeti.

2. Uvijek žele još

Vole da se ponavljaju. Njihovu seksualnu želju je teško zadovoljiti. Nisu stidljivi, pa vole da isprobaju nesvakidašnje stvari. Budite pažljivi, ako mu se nešto ne svidi, saznaćete odmah.

3. Imaju visoke kriterijume

Lavovi vole da izgledaju lijepo, a očekuju isto i od vas. Ovo znači da neće spavati sa bilo kim, oni vole samo najbolje. Očekuju da lijepo izgledate, da budete dobri u krevetu i da podignete njihov ego na najveći nivo.

4. Pouzdani su

Uvijek će se potruditi da vas dovedu do vrhunca i daće sve od sebe da vas zadovolje u svakom smislu. Bilo da je na brzinu ili uključuje dugo maženje, uvek se trude.

5. Kralj džungle i krevetu

Njihova agresivna priroda se pokazuje u krevetu. Neće se plašiti da vas baca po krevetu u toku seksa i pokaže fizičku nadmoć.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *