Dodik i Petrović dogovorili zajedničke nastupe

Politika

Predsjednik SNSD Milorad Dodik i gradonačelnik Doboja Obren Petrović dogovorili su zajedničke nastupe u Republici Srpskoj i na nivou BiH.

– Obren Petrović će biti poslanik u Klubu SNSD u Parlamentu BiH, a dva poslanika iz Doboja u Narodnoj skupštini će takođe djelovati u Klubu poslanika SNSD. Takođe je bilo riječi i o izborima za gradonačelnika Doboja i dogovorili smo da ćemo imati zajedničkog kandidata – rekao je portparol SNSD Radovan Kovačević.

Prvi je u Palatu jutros došao gradonačelnik Doboja Obren Petrović, koga je predsjednik SDS Vukota Govedarica nedavno isključio iz stranke zbog djelovanja mimo stranke.

U društvu Petrovića, koji je budući poslanik u PSBiH je bio Boris Jerinić, kadar SDS i aktuelni zamjenik ministra odbrane BiH, ali i Uroš Gostić, alfa i omega SNSD u Doboju.

Na početku sastanka čulo se da Dodik kaže Petroviću da on predloži ko će biti kandidat za novog gradonačelnika Doboja, a da će taj prijedlog dobiti podršku SNSD.

Gostić ipak nije učestvovao na sastanku, nego da ih je očigledno samo dopratio “do cilja”. Dobojlije su na sastanak ušle na sporedni ulaz.

srpskainfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *