Opozicija poručila Dodiku: Jadan si koliko lažeš!

Politika

Dodik laže iz straha jer je svjestan da će odgovarati za mnogo štošta što je napravio. Što prije ode Republika Srpska ima veću šansu da preživi s ovim narodom, kazao je predsjednik SDS Vukota Govedarica. Predsjendik NDP Dragan Čavić poručuje Dodiku da će dobiti tužbu za klevetu.

Predsjednik NDP Dragan Čavić u izjavi BN televiziji kaže da je jadno i bijedno od predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika koliko laže.

“Stvarno je jadno i bijedno koliko laže taj jadnik. To je prevršilo svaku mjeru”, kazao je Čavić reagujući na Dodikovu tvrdnju da je opozicija dobila pet miliona KM za rušenje institucija Republike Srpske.

On svoj strah od održavanja refernduma koji treba da provede o Sudu i Tužilaštvu BiH koji je donijela NSRS prikriva i pokušava nama časnima da uprlja obraz. Dobiće tužbu za klevetu. Tražiću od svih poslanika i lidera stranaka Saveza za promjene da zajednički potpišemo tužbu”, kazao je Čavić u izjavi BN televiziji.

Komentarišući Dodikovu tvrdnju, predsjednik SDS Vukota Govedarica je rekao da on (Dodik) živi u strahu i da je čovjek prošlosti.

“On živi u prošlosti i njegov politički vijek je na izmaku. Žalosno i jadno kako se ponaša jedan predsjednik Republike Srpske koji treba da izražava nacionalno jedinstvo”, kazao je Govedarica, dodajući da Dodik sije strah jer je svjestan da će odgovarati za sve ono što je napravio loše Republici Srpskoj.

“Ako Dodik ima podršku kako tvrdi od 50 odsto pitam ga zašto kada imamo činjenicu da parlament ne funkcioniše ne raspiše prijevremene izbore i tako dođemo do nove skupštine i vlade koja neće biti izabrana na kupovini poslanika”, kazao je Govedarica.

On naglašava da je odlazak Milorada Dodika izvjestan i što prije ode to bolje za Republiku Srpsku.

“Ovo su njegovi posljednji trzaji i ove laži i manipulacije ustvari definišu strah u kome on živi. Sije strah jer je svjestan da će odgovarati za mnogo štošta što je napravio i za zločin koji je napravio. Što prije ode Republika Srpska ima šansu da preživi s ovim narodom”, kazao je Govedarica u izjavi BN televiziji.

rtvbn.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *