Donirana sredstva za Kliniku za ginekologiju i akušerstvo

Promo

U Banjaluci održana press konferencija povodom održavanja predstave „Hipnoza jedne ljubavi“, Zvezdara teatra iz Beograda, koja je označila početak projekta „Zajedno mislimo dobro“

Mnogobrojni veliki projekti humanosti koji su realizovani godinama unazad uz pomoć kompanije m:tel, najbolje govore o istinskoj želji ove kompanije da ulaže u zajednicu kako bi što više i što bolje uticala na pozitivne promjene za sve njene članove, a naročito one najmlađe.

Press konferenciji koja je povodom gostovanja predstave „Hipnoza jedne ljubavi“, Zvezdara teatra iz Beograda, odnosno zvaničnog početka prve faze projekta „Zajedno mislimo dobro“, danas održana u Narodnom pozorištu RS u Banjaluci, prisustvovali su predstavnica Udruženja „Misli dobro“ Nataša Tešanović, dr Vesna Ećim Zlojutro, načelnica Klinike za ginekologiju i akušerstvo, Jelena Maksimović, portparol m:tel-a, Nemanja Trivić, direktor marketinga kompanije Krajina klas, Aleksandra Marković iz trgovačkog lanca Tropic, te Anica Dobra, glumica koja je za ulogu u ovoj predstavi dobila dva važna priznanja.

„Podrškom projektu ‘Zajedno mislimo dobro’, čiji je cilj prikupljanje sredstava za obnovu sanitarnih prostorija na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra u Banjaluci, m:tel nastavlja dugogodišnju praksu darovanja sredstava za stvaranje boljih uslova boravka i liječenja u klinikama, posebno kada su u pitanju bebe i porodilje“, rekla je ovom prilikom Jelena Maksimović.

Prihod od prodatih ulaznica za izvođenje ove predstave u Narodnom pozorištu RS tokom dva dana, 8. i 9. maja, u iznosu od 15.000 KM u cjelosti će biti doniran u svrhu projekta, a kompanija m:tel je odlučila donirati dodatnih 15.000 KM, kako bi se obezbijedilo što više sredstava za Kliniku za ginekologiju i akušerstvo.

Organizator projekta je Udruženje „Misli dobro“ iz Banjaluke, a njegov cilj je da se tokom nekoliko narednih mjeseci prikupe sredstva za sanaciju svih sanitarnih prostorija ove klinike.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *