Uz m:tel i Teslu do novog automobila

Promo

Odaberite neku od postpaid Pretplata Plus tarifa sa bonusima za neograničenu komunikaciju, spojite je sa jednim od Tesla telefona iz bogate m:tel ponude i učestvujte u nagradnoj igri „m:tel + Tesla = šansa za Polo“.

Uz nove m:tel Pretplata Plus tarife vaša komunikacija biće potpuno bezbrižna, jer vas u okviru mjesečnih bonusa očekuju neograničeni razgovori i poruke, ali i mnogo više brzog mobilnog interneta.

S druge strane, Tesla telefoni mogu se pohvaliti savršenim dizajnom, ali i veoma dobrim tehničkim specifikacijama. Upravo zbog svojih odličnih karakteristika, ali i povoljnih cijena, ovi telefoni čest su izbor m:tel korisnika.

A kada se već odlučite za ovaj neodoljivi spoj, zašto ne biste osvojili i neku od vrijednih nagrada u nagradnoj igri koja traje do 30. oktobra 2018. godine?

Glavna nagrada je volksvagenov model automobila Polo Beats Edition, a tu je i druga atraktivna nagrada, novogodišnje putovanje za dvoje uz poklon bon od 1 000 KM na UniCredit MasterCard kartici. Srećni korisnici još mogu osvojiti Tesla televoizore, ali i odlične Tesla 9.2 pametne telefone.

Postavite svoju savršenu jednačinu i uživajte u dobijenom rezultatu!

Za više detalja o pravilima učešća posjetite www.mtel.ba ili vama najbliže m:tel prodajno mjesto!

m:tel – imate prijatelje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *