U Banjaluci otvoren “Super Konzum Borik”

Promo

Otvaranjem preuređenog “Super Konzum Borik”, banjaluka je dobila trgovački centar uređen po najmodernijim svjetskim standardima, koji predstavlja primjer modernog koncepta kupovine.

“Super Konzum Borik”, koji je prodavnica koja ispunjava želje i najzahtjevnijih kupaca, a nudi više od 35.000 artikala i 5.000 inovacija.
Investicija uložena u “Super Konzum Borik” iznosi više od 2,5 miliona KM, čime se vodilo računa o savršenom konceptu poslovanja i potpunom zadovoljstvu kupaca.

-Vrijedno smo radili nekoliko mjeseci na pripremi za preuređenje interijera i stvaranju posebnog doživljaja kupovine – stotine radnika su bile uključene u taj proces. Nekoliko vrhunskih arhitekata s ljubavlju je predano radilo da ovaj prostor pretvore u ukras Banjaluke. Naša preuređena prodavnica pruža brojne novitete, a što je najvažnije, povećali smo i broj zaposlenih sa 74 na 130, te proširili asortiman proizvoda koji su na našim policama, istakao je Tomislav Bagić, direktor “Konzuma BiH”.

Osim bogate ponude, prodavnica pruža i inovativnu kupovinu. Kupci će prvi put u BiH moći koristiti pametna šoping kolica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *