Bolja m:tel mreža za još bolje usluge

Promo

Nova širokopojasna internet tehnologija nalazi se na korak od svakog domaćinstva u Republici Srpskoj.

„U poređenju sa brzinama i kvalitetom TV programa na koje su korisnici na ovom tržištu navikli možemo slobodno reći da je riječ o revolucionarno boljoj tehnologiji, omogućenoj investiranjem značajnih sredstava u pristupnu mrežu“ ističu u kompaniji m:tel.

Naime, u toku je realizacija planiranih radova na projekatu izgradnje optičke mreže širom Republike Srpske. Nakon Bijeljine i započetih radova u Banjaluci, u završnoj fazi su radovi u Prijedoru. Takođe, izgradnja optičke mreže počela je i u Gradišci i Novom Gradu. I stanovnici Doboja će uskoro dobiti najsavremeniju tehnologiju, jer se radovi očekuju tokom ljeta.

Ovi radovi će omogućiti višestruko povećanje internet brzina, bolji kvalitet usluga sa setom novih funkcija kroz mogućnost korištenja najsavremenijih m:tel Open IPTV paketa ne samo u većim gradskim centrima, nego i u manjim mjestima i ruralnim sredinama.

Upravo s tim ciljem u stambene objekte širom RS dolaze ovlašteni izvođači radova, koji su dužni pokazati m:tel identifikacione kartice pri ulasku u domaćinstva.

„Kompanija m:tel u svim segmentima tehnološki dominantna, što je ključni razlog što je ovaj telekom operater dugogodišnji tržišni lider u RS i BiH. Takođe, kontinuirano investiranje i ulaganje u tehničke kapacitete omogućava dugoročnu stabilnost i stvaranje preduslova za pružanje vrhunskih usluga za što veći broj korisnika“ navodi se u saopštenju kompanije m:tel.

M:tel podsjeća da je u toku promotivna akcija u kojoj korisnici koji promijene TV provajdera i odluče se za neki od Open IPTV paketa mogu ostvariti uštede i do 200 KM.

Dodatne informacije možete dobiti putem besplatnog telefona 08000 50 000 ili internet stranice www.mtel.ba.

m:tel – imate prijatelje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *