Trajković dobio otkaz u Igokei

Sport

Nenad Trajković više nije trener Igokee! Ovaj stručnjak je smijenjen sa obrazloženjem loših rezultata u prvih šest kola regionalne ABA lige nakon kojih se Aleksandrovčani nalaze na osmoj poziciji sa dvije pobjede i četiri poraza.

Igokea je na otvaranju lige poražena od Mege, da bi u drugom kolu pobijedila Cibonu u gostima. Uslijedili su porazi od Budućnosti na domaćem terenu i Crvene zvezde u gostima, a potom i trijumf protiv Krke na domaćem parketu, a razlog za prekid saradnje bio je poraz od FMP-a na domaćem parketu u posljednjem kolu.

Trener Trajković potvrdio je da je smijenjen i zahvalio se Igokei na korektnoj saradnji.

– Ja više nisam šef stručnog štaba Igokee, a razlog za smjenu su loši rezultati. Lično ne osjećam odgovornost jer sam došao sa ciljem da pravimo igrače na dugoročnom planu. Imao sam ugovor na dvije godine u kojima smo imali plan da brusimo “dijamante” koje Igokea ima. Nažalost nije bilo strpljenja ali ja klubu želim mnogo sreće i uspjeha u ambicijama koje imaju. Imao sam korektnu saradnju sa čelnicima kluba, želim da im se zahvalim na prilici koju su mi dali i bio sam počastvovan što su mi poverili taj posao – rekao je Trajković.

Iz uprave kluba niko nije potvrdio ovo informaciju, tako da još uvijek nije poznato ko će biti novi trener Aleksandrovčana.

srpskainfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *