Gugl izabrao najbolje u 2018. godini

Magazin

Krajem svake godine biraju se najbolji u toj godini. Tako je i Gugl omogućio korisnicima da glasuju za najbolje aplikacije u Google Play trgovini u 2018. godini.

Iako su se računali samo glasovi korisnika iz SAD-a, ipak je popis zanimljiv. Naime, ove godine je prvi put uvedena kategorija “Fan Favorite” odnosno najbolji po izboru korisnika. Rezultati su… iznenađujući.

Korisnici su za najbolju mobilnu igru odabrali Pubg Mobile, najbolju aplikaciju YouTube TV, a najboljim filmom proglašen je “Avengers: Infinity War”.

Najboljom aplikacijom u 2018. odabrana je aplikacija za učenje jezika – Drops: Learn 31 new languages, dok je Gugl izborom najbolje igre potvrdio mišljenje korisnika.

Najgledaniji filmovi putem Google Play usluge u 2018. su bili “Black Panther”, “Avengers: Infinity War”, “Thor: Ragnarok”, “Jumanji: Welcome to the Jungle”, te “Deadpool 2”.

Istovremeno, najgledanije TV serije bile su: “The Walking Dead”, “Riverdale”, “The Big Bang Theory”, “The Flash”, te crtani “PAW Patrol”.

Dodijeljene su i nagrade u kategoriji najpopularnijih elektroničkih i audio knjiga. Najpopularnija knjiga je i najkontroverznija u 2018. – “Fire and Fury” Majkla Volfa, o američkom predsjedniku Donaldu Trampu, dok je najpopularnija audioknjiga priručnik za samopomoć “12 Rules for Life” kanadskog psihologa Džordana B. Pitersona, piše zimo.dnevnik.hr.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *