Čavić: Samo kod nas novi asfalt traje tri dana, a novi vodovod dva sata

Kandidati

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke Dragan Čavić posjetio je naselje Lauš, gdje skoro u samom centru grada, u blizini “Energomonta”, desetine domaćinstava žive u prašini i blatu, a godinama im je obećavan asfalt.

– Ova ulica je jedini priključak na Karađorđevu ulicu od kružnog toka do Saračice koja nije asfaltirana. Nažalost u Banjaluci se afsaltiraju ulice onima koji su u vlasti i pri vlasti, a za izborne potrebe izborni asfalti niču cijelim gradom.Tako su pravili predizborni asfalt i ovde u Karađorđevoj, koji je nakon tri dana propao pa su morali ponovo da ga rade. Mislim da samo ovde može asfalt da traje 3 dana, a novi vodovod 2 sata, kao što je slučaj na Manjači – rekao je Dragan Čavić.

Kandidat SZP je istakao da su promjene neminovne i da se moraju početi rješavati problemi građana. Banjaluci je, kaže Čavić, dosta obećanja.

– Promjena je neminovna. Evo ovi ljudi traže rješenje svog problema, a dobijaju ucjene kao i do sada, da će im asfaltirati put ako glasaju za SNSD. To više ne prolazi. Desetine domaćinstava su ovde, žive u centru grada i to nije njihov zathjev i samo njihov problem, nego posao za gradsku upravu i to je posao koji će da bude urađen kao prioritetni. Ne radi se ovde o nekom planu gradonačelnika, nego o suštinskoj potrebi grada i poslu za koji su u Gradskoj upravi plaćeni parama svih građana – poručio je Čavić.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *