Provjereni seks savjeti japanskih gejši

Magazin

Sigurno nešto već znate o japanskim gejšama. Uspješna gejša mora da posjeduje ljepotu, umjetnički talenat, uglađenost i savršeno ponašanje. Pored toga mora da zna da pjeva, igra, slika, svira i svakako pogađate da očara muškarca i da mu ugodi.

I kako joj to uspijeva? Vjerovatno još ne znate sve trikove koje su gejše praktikovale na svojim muškarcima. Gejše su svojevrsne umjetnice seksualnih igrica kojima bi lagano pojačavale seksualno uzbuđenje muškarca. Zato vam preporučujemo tri tehnike velikih istočnjačkih ljubavnica koje možete da isprobate na vašem Balkancu

Priuštite mu kupku jezikom

Cijelog ga umijte jezikom. Počnite s lizanjem njegovih leđa i zadnjice. U svom postupku morate biti nježne, morate ga lizati s osjećajem i lagano. Kada obradite zadnji dio njegovog tijela, zamolite ga da se okrene. Ljubite ga po grudima i bradavicama, a kada vidite da je spreman za seks, jezikom se posvetite i njegovom penisu.

Ohladite ga

Gejša svog ljubavnika u toplijim danima ohladi tako da lagano duva po njegovoj goloj koži. Duvanje je dobar nastavak kupke jezikom. Ohladite ga s kapljicama vode ili s ledom. Zatim nježno dunite na mokro područje. Nanesite vodu na najnježnije dijelove tijela, kao što su ručni zglob i unutrašnji dijelovi pregiba ruku i nogu. Razumije se da se voda i vaše pirkanje mora naći i na njegovim najintimnijim područjima. Kombinacija vode ili pljuvačke i povetraca koji proizvodite će ga maksimalno uzbuditi.

Grickajte ga

Neke od najmanje poznatih, ali ipak vrlo snažnih erogenih zona nalaze se na područjima tijela koja su vrlo golicljiva. Te dijelove tijela vrlo lagano grickajte. Grickajte njegove prste, usne resice… Ali ne smijete doživjeti orgazam dok ga grickate, jer biste nesvjesno mogle jako da ga ugrizete. Stimulišite njegovo tijelo spolja i iznutra. Stavite jednu ruku na njegove grudi i prstima nježno kružite oko njegovih bradavica. A možete da koristite i prst, gurnite ga u njegov anus i masirajte mu prostatu.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *