Očajnički korak: Kesić ide u Kanadu!

Magazin

Zoran Kesić raspustio je ekipu, spakovao kofere i objavio poruku na svojoj Facebook stranici.

– U julu punim 42 godine. To je, po mojoj procjeni, tačno polovina života. Od osamnaeste godine radim i zarađujem. Mislim da je prilično uspješna karijera iza mene. Ne oskudjevam ni u nagradama za svoj rad i rad mog tima. Jedno sam od omiljenih tv lica u našoj zemlji. I što je još važnije, za razliku od drugih tv lica, moje tv lice i dalje je lijepo i prija oku posmatrača. Vidi sliku. Suprug sam i otac dva mala djeteta. A još uvijek podstanar! Odlučio sam se zato na očajnički korak, ali korak koji bi svaki savjesni otac, suprug, prije svega muškarac morao da preduzme. Odlazim u Kanadu u lov! Tetka, gdje god da si, naći ću te – napisao je u svom stilu.

I fanovi bi mogli da se zabrinu, da je Kesić zaista rešio da bolju budućnost potraži napolju, da nije u pitanju samo najava za njegov šou “Kesić, priče i pjesme”, 10. februara u Torontu.

Kako se ističe, u pitanju je humoristička predstava koja kombinuje elemente stendap komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem songova i interakcije sa publikom. Specijalno je namijenjena ljudima iz ex Yu regiona koji žive i rade u inostranstvu.

– Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema materijal namijenjen baš toj državi. Podrazumjeva se da će se u Beču “grčiti u hotelskoj sobi i izbjegavati gej semafore” , da će u Dubaiju polagati kamen temeljac za “Dubai na vodi”, a da će u Kanadi tragati za čuvenom ženinom tetkom – navode organizatori.

Doduše, nema baš puno vremena za to. Emisija “24 minuta” je od Nove godine na zimskom raspustu, ali se na male ekrane vraćaju već 24. februara, potvrdio je Kesić za “BIZLife” – taman da odrade dvije emisije pred beogradske izbore, zakazane za 4. mart.

NOIZZ.RS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *