Tri trika za dobar prvi utisak

Magazin

Ne kaže se uzalud da nikad nećete dobiti drugu priliku da ostavite prvi utisak.

Htjeli vi to da priznate ili ne, prvi utisak je jako bitan, pogotovo kada idete s nekim na dejt. A ukoliko vam je stalo, da ga već na prvu oborite s nogu, slijedite ova tri jednostavna pravila koja gotovo uvijek pale:

Zaboravite na telefon dok ste sa njim

Budimo realni, nikome ne prija da u njihovom društvu stalno provjeravate svoj telefon, a pogotovo kada je riječ o romantičnom sastanku. Stoga, ako želite ostaviti dobar utisak kod svog potencijalnog dečka, zaboravite da imate mobilni u tom trenutku.

Preuzmite inicijativu

Umjesto da čekate da vas ponovo pozove, odmah na prvom sastanku predložite mjesto i vrijeme vašeg sljedećeg sastanka. Momci s vremena na vrijeme vole odmoriti od funkcije inicijatora dejtova, a preuzimanje inicijative osiguraće vam dodatne bodove već na samom početku.

Ispričajte mu o momku koji vam se udvarao

Na prvom dejtu nikako ne bi trebalo da spominjete bivšeg dečka, ali dečku koji vam se sviđa slobodno možete pričati o momcima koji su vam se bezuspješno udvarali, kada čuju da se muškarci zanimaju za vas, postaćete mu puno zanimljiviji, a laskaće mu i činjenica da ste odbili druge, a njega ne.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *