Ovo je 15 najčudnijih stvari koje su klijenti tražili jednoj prostituki

Magazin

Anonimna prostitutka objavila je na internet stranici „Alternet“ svoju ispovest o tom poslu. Sebe naziva “preživelom prostitutkom”, piše “Eskvajer”.

Anonimna junakinja ove priče otkrila je da je prostitucijom počela da se bavi jer je postala zavisna od droge, a sada je na lečenju. Potom je opisala 15 najčudnijih stvari koje su joj se dogodile tokom bavljenja prostitucijom.

1. Njen prvi put

“Moj prvi put dogodio se jedne subote uveče kad me je tip koji je primetio moje visoke kožne čizme pratio kući i u predvorju zgrade čučnuo i počeo da liže čizmu. Za manje od minute dao mi je novac i otišao. Jedva sam mu videla lice”.

2. Seks za doručak

“Postoji tip koji subotom ujutro dolazi u moj stan s pecivima i kafom. Njegova fora je da postavi sto s doručkom, a potom ima sa mnom seks pre nego što jedemo”.

3. Ne možeš suditi o knjizi po koricama

“Iako je taj tip imao lepu kuću i činilo se da ima normalnu ženu, od mene je tražio da uzmem dildo i govorim mu da je uzak”

4. Totalni čudak

“Jedan tip je doslovno napravio špijunku kako bi njegovi prijatelji gledali kako imamo seks. Nedostajale su mu jagodice na prstima, on je baš tip zbog kojeg biste prešli na drugu stranu ulice da ga izbegnete”.

5. Tip koji nije hteo seks

“Dick K. me je poveo sa sobom na poslovni put u Kaliforniju. Nisam mogla da shvatim zašto. Nije me ni pipnuo, iako smo spavali u istom krevetu”.

6. Tipovi koji tvrde da bi bili prostitutke da su žene

“Mnogi tipovi su mi rekli da bi radili baš to što ja radim da su žene”.

7. Dragi momci

“Većina tipova su ljubazni momci s kojima bih bila u vezi jer poštuju osobu koja zarađuje više od njih i znaju da ćemo imati seks, pa nisu toliko na oprezu”.

8. Lenštine

“Ponekad mislim da momci plaćaju prostitutke da ne bi morali da se osećaju krivima jer samo leže i ne rade ništa tokom seksa”.

9. Tate

“Jedna moja redovna mušterija poseduje željezaru u kojoj ponekad imamo seks. Plaća mi svake nedelje bez obzira na to jesmo li se našli ili ne i to naziva ‘džeparcem’. Teško je spojiti njegove očinske instinkte s razuzdanim životnim stilom”.

10. Bogate cicije

“Druga moja mušterija je teški bogataš. Znam da je bogat, ali ne plaća mi ništa više od drugih. Čak plaća manje, insistira da se nađemo u hotelu blizu njegovog posla, a onda mi trošak sobe odbija iz zarade”.

11. Jezive situacije

“Ne pristajem na grupni seks jer se on lako pretvori u silovanje. Možeš kontrolisati jednog tipa, ali grupnjake i pijance ne možeš”.

12. Tipovi koji bi da se maze

“Osim seksa, jedan tip želi da se mazi, što me užasno iritira, iako mi je to platio. Želim da odem što pre i ne želim biti igračka nekom tipu koji mi ne da ni da zapalim. To je agonija”.

13. Tip koji se boji “slobodnijih radnica”

“Nekoliko puta nedeljno idem u tu kopirnicu i imamo seks se na podu tamne komore. Uvek mi govori da idem u WC za klijente, ne zaposlene jer ima jednu radnicu koja je ‘slobodnija i možda ima polno-prenosive bolesti’. Šta on misli gde sam ja ceo dan, u biblioteci?”

14. Tip koji mi je dao ukradeni automobil

“Bila sam u Kaliforniji i jedan tip me pokupio. Rekao mi je da će mi za noć s njim dati automobil. Kao da sam mu poverovala! Ali na moje iznenađenje, nakon što me celu noć oralno zadovoljavao, što bi mu većina žena dala besplatno, dao mi je automobil, Hondu Civic. A razlog zašto mi ju je dao bilo je to što ju je ukrao”.

15. Tipovi koji kradu

“Skoro svaki mlađi dečko misli da je izuzetak i ego mu ne da da mi plati. Posebno su problematični jako mladi momci, koji mi ukradu novac dok ne gledam”

B92

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *