Treći “Element”: Kanzyani nakon 10 godina u Banjaluci

Magazin

Sutra se održava treća „Element“ žurka koja će zatvoriti ljetnu open air sezonu u Banjaluci!

Na sutrašnjem događaju na tvrđavi Kastel nastupiće slovenačka tehno legenda Valentino Kanzyani, te Zlatnichi, Shi Pe, Forniva, Alexander G, Robert S, Goran Emkić, Miroslav Pavlović, Lakmi, Wade Newhouse b2b Davor Billyc, Bane Blanco, Filip A, Stefan Wee, Aranđel i Dj Ape.

Karte po cijeni od 10 KM dostupne su još danas, 24. avgusta, do ponoći, dok će cijena karata na sam dan događaja iznositi 15 KM, a mogu se kupiti online preko servisa kupikartu.com, kao i na prodajnim mjestima te na trgu Krajine.

Slovenačka zvijezda Valentino Kanzyani, vraća se u Banjaluku nakon tačno deset godina. Prvi put je nastupio u gradu na Vrbasu 2006. godine u kultnom klubu „Music Hall“, a samo dvije godine kasnije ekipa Night Light Records-a dovela ga je opet pred banjalučku publiku.

Ove godine, tačnije 25. avgusta, kada je zakazan treći „Element“, Valentino se vraća, a vjerujemo da su očekivanja publike, kao i same zvijezde, veoma velika.

“ELEMENT” je niz muzičkih događaja, vođen idejom da okuplja sve ljubitelje žanrovski različite elektronske muzike tokom cijele godine. „Element“ je nastao iz ljubavi prema elektronskoj muzici, želji da noći provodimo plešući i potrebi da obogatimo kulturnu i turističku ponudu našeg grada.

U sklopu prve dvije žurke, nastupili su između ostalih, Nakadia, Nusha, Siniša Tamamović, Woodie, Radujković, Robert S, Silicon Soul, AFFKT, Rub A Dub, Alex Ranerro, Feđa Knajdl, Edib D, Adot, Mijović, Denis Dražić i Level7el.

Kao što je bio slučaj sa prva dva događaja i tokom trećeg posjetiocima će biti obezbijeđene razne pogodnosti kada su u pitanju smještaj i prevoz, a detalje u vezi sa tim možete pronaći na Facebook i Instagram profilima.

Ponovo će biti organizovan i after party o kojem će više informacija biti poznato uskoro.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *