Fresh Wave Festival u Sarajevu

Magazin

Nakon rekordnog izdanja Nektar Fresh Wave festivala koji je ovo ljeto na tvrđavi Kastel u Banjaluci okupio veliki broj publike i internacionalnih izvođača elektronsk muzike, spremite se za zimsko izdanje festivala, koje će se održati u subotu, 22.decembra u sarajevskom Domu mladih!

Naime, nakon što je stavljen pečat ”provjereno dobrog kvaliteta” na ovogodišnje, rekordno, izdanje najvećeg festivala elektronske muzike u Bosni i Hercegovini, invazija Fresh Wave ekipe se nastavlja sa jednodnevnim zimskim izdanjem festivala, koje će ugostiti neka od najvećih domaćih i stranih imena elektronske muzike.

Predzadnja subota posljednjeg mjeseca u godini rezervisana je za spektakularni muzički događaj, sa do sada rijetko viđenom binskom produkcijom, dostojnom DJ zvijezda čija imena još držimo u tajnosti ali koja će bez sumnje oduševiti sve poklonike elektronske muzike u BiH. Ako je suditi po dosadašnjim događajima u organizaciji Fresh Wave ekipe sasvim sigurno možemo reći da će kraj godine ostati upamćen po najvećem klabingu u zemlji!

Više detalja i info o ulaznicama slijedi uskoro, a do tada pratite zvaničnu stranicu www.freshwavefestival.com i prvi saznajte najnovije informacije u vezi sa predstojećim Winter Fresh Wave-om!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *