Ana uči žene kako da zavedu milijardere (VIDEO)

Magazin

Ana Bej, 32-godišnjainstagram zvijezda, nudi pouku ženama kako zavesti milijardere i otkriva kako svoj luksuzni životni stil održava uz pomoć muškaraca s kojima je bila.

Blogerka poznata pod nadimkom JetSetBabe, objasnila je da je, kako bi ušla u visoko društvo, prvo morala da transformiše svoj izgled, što uključuje i operaciju nosa, piše britanski “Daily Mail”, prenosi Index.hr.

Ona kaže da “žene ne treba osuđivati” ako odluče da žive na račun svojih bogatih muževa te da ne voli riječ “sponzoruša”, ali priznaje da joj ne bi bilo drago da bude sa muškarcem koji nema novac.

“Ugodan život mi je prioritet”, kaže Ana koja je trenutno u vezi s bankarom.

Ana trenutno vodi blog JetSetBabe, kao i onlajn kurs “School Affluence” u kojem podučava žene kako ući u visoko društvo i zavesti bogate muškarce.

U emisiji This Morning ispričala je da je postala zavisna o luksuznom životu nakon što je s 18 godina stigla u Italiju i upoznala svog prvog bogataša.

– Pokazao mi je kako se živi. Jednom kad probate život u luksuzu, teško se vratiti na staro. Uspjela sam da nastavim živjeti u luksuzu uz pomoć muškaraca s kojima sam bila – kaže ona.

Priznaje da je morala promijeniti izgled kako bi ušla u visoko društvo, a njena transformacija je uključivala i plastične operacije.

– Morate imati određen nivou ako želite ući u visoko društvo, a to obično znači da morate transformisati svoj izgled i ponašanje. Postoje nepisana pravila kojih se morate pridržavati. Ja sam morala izgubiti oko 15 kilograma, operisati nos i ugraditifilere u jagodice. Bogataši žele žene visokog kalibra. Moramo biti svjesni da živimo u jako površnom svijetu – kaže ona.

Smatra da u tome što dopušta muškarcima da je izdržavaju nema ništa loše.

– Žene bi trebalo da imaju izbor da li žele da rade ili ne. Ne mislim da bi žene u visokom društvu trebale biti prisiljene da rade niti da ih treba osuđivati ako odluče da ne rade – rekla je ona, ali dodala je da ženama koje podučava uvijek savjetuje da rade na svojoj nezavisnosti za slučaj da dođe do raskida veze.

– Učim ih da budu pametne, da imaju ušteđevinu, steknu obrazovanje i radno iskustvo – kaže Ana i napominje kako je svjesna da takav život nije za svakoga, ali da ona sama ne bi mogla živjeti s nekim ko nema novca.

– Ne mislim da bih mogla biti s nekim ko nije bogat. Lagan život smatram jednako važnim kao ljubav – zaključila je ona.

{youtube}MHffUVUfpn0{/youtube}

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *