Umjesto zavjeta pročitala poruke koje je slao ljubavnici

Magazin

Kejsi i Aleks su se zabavljali šest godina i, poslije dugotrajnog planiranja, približio se dan vjenčanja. Brak ipak nije sklopljen, jer je Kejsi veče uoči velikog dana primila niz poruka, koje su sve promijenile.

Sa nepoznatog broja stizali su skrinšotovi ljubavnih poruka, koji je Kejsin vjerenik slao drugoj ženi, koja mu je očigledno bila ljubavnica.

– Imaš nevjerovatno tijelo, a znaš i kako da ga koristiš. Volio bih da je moja djevojka barem upola tako dobra kao ti – pisalo je u jednoj poruci.

Posljednje poruke su poslate svega nekoliko dana ranije, a veza s ljubavnicom je očigledno trajala mjesecima.

– Svaka riječ je bila kao ubod u srce – opisuje Kejsi u tekstu, koji je objavljen u australjskom ženskom magazinu “Whimn”.

Da stvar bude još gora, bilo je i fotografija. U posljednjoj poruci, koja je stigla na Kejsin broj, anonimna osoba je pitala:

– Ja se ne bih udala za njega. A ti?

Kejsi nije znala šta da radi. Posavjetovala se s drugaricama i odlučila da ipak ode na vjenčanje i osramoti vjerenika pred rodbinom i prijateljima. Sutradan je sve izgledalo kao apsurdna igra.

– U vjenčanici iz snova osjećala sam se kao da nosim kostim – kaže ona.

Kada je pred matičarem trebalo da polože zavjete, Kejsi je izvadila mobilni telefon i pred svima pročitala poruke. Njen vjerenik je preblijedio i izletio iz crkve. Kejsi ipak nije željela da slavlje propadne.

– Sve vas volim i, mada je sve ovo užasno, srećna sam što ste došli. Danas neće biti venčanja, ali ćemo slaviti iskrenost – rekla je zbunjenim gostima.

Poslije svega, kaže da je “žurka bila legendarna”.

(Blic)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *