Magazin

Procurili novi detalji “Igre prestola”

Glumac Vladimir Furdik, koji u seriji “Igra prestola” glumi tajanstvenog Noćnog kralja, slučajno je otkrio detalj spektakularne bitke iz dolazeće posljednje sezone.

Obožavatelji serije „Igra prestola“ već dugo nestrpljivo iščekuju posljednju sezonu ove serije, a najava “najveće bitke u istoriji televizije” dodatno je pojačala njihovo nestrpljenje.

-U trećem djelu posljednje sezone odigraće se bitka koju su producenti najavili kao najveću u istoriji televizije. Gotovo cijela epizoda biće posvećena samo toj borbi, a trajaće oko sat vremena- rekao je Furdik u intervjuu za mađarski Sorozat Viki, prenosi Indeks.hr.

Bitka o kojoj govori snimana je punih 55 dana, a o njoj postoje brojna nagađanja budući da je to praktično jedino što se zna o osmoj sezoni.

-Gledati najveću bitku ikad ne zvuči baš uzbudljivo. Zapravo, djeluje vrlo dosadno. Jedan od izazova je bio kako zadržati pažnju gledaoca, no prema tome smo išli od samog početka. Ipak se radi o sukobu živih i mrtvih, ne možete to nagurati u samo 12 minuta- dodao je Furdik.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *