Stiže najjači Sea Star do sada

Magazin

Sea Star, zasluženo nominovan za najbolji evropski festival, svoje treće izdanje imaće 24. i 25. maja 2019. godine u laguni Stella Maris u Umagu. Više od 80 hiljada posjetilaca i brojni muzički superstarovi pomogli su da se festival već nakon dvije sezone etablira među najvažnije na Mediteranu, a u 2019. podiže ljestvicu najviše do sada.

Kako je u maju ove godine bilo u magičnoj laguni može se vidjeti u filmskom premotavanju najuzbudljivijih trenutaka Sea Star festivala, jer je danas objavljen i zvanični aftermovie!

Festivalska 2+2 formula pokazala se uspješna prve dvije sezone, pa će tako u petak 24. i subotu 25. maja naredne godine Sea Star Festival raditi u svom punom kapacitetu, dok je za četvrtak 23. pripremljena žurka otvaranja, a u nedjeljno jutro 26. maja oproštajna žurka.

Prodaja ulaznica počela je u srijedu, 12. decembra tačno u podne, a festivalske ulaznice dostupne su po promotivnoj cijeni od svega 64 KM, što je ušteda od čak 50% u odnosu na finalnu cijenu! Sve ulaznice biće dostupne putem sajta seastarfestival.com.

Drugo izdanje Sea Stara u organizaciji EXIT tima dovelo je od 24. do 27. maja 2018. desetine hiljada muzičkih hodočasnika koji su neumorno partijali u predivnoj umaškoj laguni Stella Maris na festivalu koji svake godine najavi početak ljeta i prvo kupanje.

Uz zadivljujuću glavnu pozornicu Addiko Tesla Stage i vrući plesni amfiteatar, Nautilus Arenu, publika se zabavljala na ukupno 16 festivalskih zona, ali i u obližnjem kampu. Sea Star festival pohodili su svjetski DJ duo broj jedan, Dimitri Vegas & Like Mike, njemački hitmaker bez premca Robin Schulz, britanski art-pop sastav Hurts, večni trance kralj Paul van Dyk, ruski hit tandem Filatov & Karas, francuski dance rokeri Ofenbach, te istaknuta domaća i regionalna imena kao što su Tram 11, Edo Maajka & Band, Nipplepeople, Krešo Bengalka, Dječaci, Detour i brojni drugi.

Uspjeh prošlogodišnjeg izdanja rezultirao je nominacijom za “Best Medium-Sized Festival”, odnosno najbolji festival do 40.000 posjetilaca dnevno na Evropskim festivalskim nagradama!

Uspjeh Sea Stara savršeno se uklopio u uspjeh svih festivala iz Exitove porodice koji su ukupno dobili čak osam nominacija.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *