Lukijan Ivanović predstavio album “Svoj sam”

Magazin

U organizaciji Radio-televizije Republike Srpske, u utorak 22. novembra 2016. godine, u Banjaluci je predstavljen album prvenac Lukijana Ivanovića pod nazivom “Svoj sam”.

RTRS je izdavač albuma zabavne muzike mladog banjalučkog talentovanog autora, koji je duži period radio na stvaranju autorske muzike.

Generalni direktor RTRS-a Draško Milinović ovom prilikom istakao je da RTRS ovim muzičkim projektom na najbolji način završava 2016. godinu. Podsjetimo, sredinom godine, RTRS je promovisao spot za numeru “Pred Bogom ti se kunem”, da bi nakon par mjeseci bio objavljen i cijeli album.

“Uspjeli smo da do kraja godine završimo album. Lukijan nas je iznenadio svojom upornošću i posvećenošću i završio je album u ugovorom preciziranom roku”, dodao je Milinović.

Projekat je podržala i kompanija m:tel.

“Kompanija m:tel kroz društveno odgovorno poslovanje kontinuirano pruža podršku mladim i talentovanim ljudima. Drago nam je da smo i ovaj put u mogućnosti da učestvujemo u promovisanju muzike novih generacija i da damo svoj doprinos u izgradnji karijere ovog mladog banjalučkog umjetnika”, izjavio je Đorđe Mišić, izvršni direktor m:tel-a za marketing i prodaju.

Promociji albuma prvenca prisustvovao je i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić koji je istakao da Grad Banja Luka može da bude ponosan na svoje uspješne građane.

“Grad Banjaluka treba da bude tu da podrži svakog od svojih uglednih i dobrih građana, da pruži podršku i pomoć koju može da pruži zajedno sa drugim društveno odgovornim kompanijama, istakao je gradonačelnik i dodao da mu je “drago da je u tom poslu i RTRS”.

Lukijan Ivanović je rekao kako je s velikim nestrpljenjem čekao objavljivanje svog albuma, na kojem je radio dvije godine. Posebno se zahvalio RTRS-u, kao i kompaniji m:tel, kao prijatelju projekta.

Na albumu je devet pjesama, većinom mojih autorskih, rekao je Lukijan i dodao da je glavna tema ljubav. “Aranžmane smo radili ja i Dušan Alagić, kao i produkciju i postprodukciju. Tekstove potpisuju Jovana Čarkić, Miloš Roganović, Aleksandar Kojić, Andrea Đukin i Lukijan. Od muzičara, na albumu se sviraju: Dragan Ivanović, Dejan Momčilović, Dušan Nikolić. Svetlana Vuković i Suzana Dinić su bek vokali, a moja sestra Kristina, koja svira violine, takođe je bek vokal. Fotografije za album radio je Luka Trajković, a dizajn omota Saša Ostojić”, naveo je Lukijan.

Predstavnici medija, kao i ostali prijatelji koji su došli da podrže Lukijana, velikim aplauzom su nagradili premijeru novog spota za pjesmu “Između redova”.

Nakon promocije, album će biti u prodaji širom Republike Srpske na kioscima Minutica i Lafka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *