Momci, žene vas prosuđuju na osnovu vašeg donjeg veša!

Magazin

Znate kako je bezveze kada djevojka nosi gaćice koje kao da je pozajmila od babe? I žene sude o vama po donjem vešu. Evo šta donji veš koji nosite govori o vama, i šta žene misle o njemu.

Obične bokserice
Svi smo ih nosili u srednjoj školi, ali one treba da odu iz vašeg ormara sa tinejdž dobom. Teško je uklopiti takve bokserice koje su malo šire ispod odjela ili uskih farmerica. Ženama se svakako neće dopasti ovaj staromodni model.

Normalne bokserice
Ovo je poboljšana i prihvatljiva verzija originala. Kao prvo, udobnije su, kraće, ne gužvaju se ispod odjeće. Ovo je veš za odraslog muškarca pa izbjegavajte dječije printove jer to nije kul. Žene žele odraslog muškarca kraj sebe.

Uske bokserice
One su mješavina bokserica i običnih gaća. Idealan spoj za različite ukuse i potrebe. Sve dok nisu pohabane ili pocijepane, žene će ih obožavati.

Obične bijele
Naravno, imaju lošu reputaciju, ali ništa nije udobno kao pamučni, bijeli veš. Osvježite svoj asortiman, ako ih nosite, bacajući u đubre one iznošene. Ako volite ovu vrstu veša nađite moderniju varijantu, ne one tradicionalne sa čudnom rupom. U svakom slučaju vaša obdarenost će biti uočljivija, a ko kaže da veličina nije važna, laže.

Regularne gaće u boji
Priznaćemo da će i najpedantniji među nama teško održati čiste ove u bijeloj varijanti. Tada na scenu stupaju boje, crna, siva, teget, sve su to ok varijante za veš. Ako ste malo smjeliji isprobajte crvenu, ljubičastu ili zelenu…ženama će biti zanimljivo kad skinete konzervativno odijelo, a ispod nešto neobično…

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *