Hernan Cattaneo zatvara Fresh Wave Heaven

Magazin

Ovogodišnji Fresh Wave Festival zatvoriće poznati argentinski DJ Heran Cattaneo u subotu, 10. avgusta, setom na glavnoj bini.

 

Fresh Wave u predstojećem rajskom Heaven izdanju predstavlja jednog od najcjenjenijih izvođača za DJ pultom, čija selekcija traka mu je svojevremeno osiguralo eksluzivitet u prestižnoj izdavačkoj kući iz Velike Britanije (osnovanoj još 1994. godine) Renaissance Recordings jer upravo Hernán Cattáneo potpisuje najviše izdanja ovog izdavača.

 

Posebno je zanimljivo naglasiti da su za ovog izdavača izdanja pripremali neki od najboljih u istoriji elektronske muzike (John Digweed, Steve Lawler, Danny Tenaglia, Roger Sanchez, Tale Of Us i mnogi, mnogi drugi!) što dovoljno govori o tome koju poziciju u istoriji elektronske muzike zauzima ovaj izvođač.

 

Hernan je karijeru započeo 90-ih godina prošlog vijeka. Iako tokom karijere nije mnogo mario za dobrim plasmanom na različitim DJ listama ipak je bio u naklonosti prestižnih DJ lista (poput DJ MAG-a) i svjetskih muzičkih festivala. Ostvario je saradnju sa velikim imenima industrije, a njegov autentični progressive house stil inspiracija je i velikim i manje poznatim izvođačima elektronske muzike.

 

Ovogodišnje izdanje festivala pod nazivom Fresh Wave Heaven održava od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a uskoro će biti dostupne i Early Bird ulaznice.

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *