Novogodišnja Creepy Dance žurka u Banjaluci

Magazin

Velika novogodišnja techno žurka čeka nas u Banjaluci, a “najluđu noć” ljubitelji elektronske muzike mogu da provedu plešući uz muziku eminentnih regionalnih DJ-eva.

Već tradicionalno, za organizaciju se brine DJ Joma Maja, a žurka će ovaj put biti održana u salonu “Eva”, koji se nalazi u Ulici Braće Podgornika 8, u banjalučkom naselju Lazarevo.

“Ove godine spojili smo već poznati koncept HBD NY sa “Creepy Dance” pričom, pa ćemo novogodišnju noć provesti uz retrospektivu najboljih muzičkih momentenata koji su obilježili godinu koju ispraćamo. Razlozi za slavlje su brojni, ponesite i vi svoje! DJ-evi uz koje smo plesali ne samo ove, nego i proteklih godina, iako regionalni, već odavno su dio naše male familije, a znamo da su u krugu familije praznici uvijek najljepši”, kaže domaćica žurke.

Nastupaju:
Siniša Tamamović
Marko Vuković
GEM.N.
Woodie
Alexander G
Miroslav Pavlović
Torby Jay
Joma Maja

Elektronski vilenjaci već vrijedno biraju muziku, pripremaju gromki zvuk, a za VJ-ing i svjetlosne efekte pobrinuće se MPM studio.

Na najluđoj novogodišnjoj žurci svaki posjetilac uz kupljenu kartu dobija i masku, tako da zajedno maskirani ulazimo u Novu godinu! Neka bude najbolja do sada!

Start je u 22 časa, a ulaznice po cijeni od 20 KM možete kupiti u pretprodaji, koja startuje 20. decembra. Na dan žurke ulaznice će koštati 25 KM. Maske su besplatne i dobićete ih na ulazu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *