Ulemek: Ceca me u Banjaluci molila da je pohvalim kod Arkana

Magazin

Ulemek je otkrio nepoznate detalje iz veze Cece i Arkana, ali i o umiješanosti političara u lažiranje Ražnatovićevog testamenta! A nije čudo da se Mihajlo Ražnatović svađa sa Cecom, naslijedio je očevu narav – navodi Ulemek

Ulemek nema riječi hvale ni za porodicu poznate pjevačice. Tvrdi da ga je Ceca molila da je pohvali kod Arkana.

– Bilo je to u Banjaluci, na promociji Stranke srpskog jedninstva. Pokucala je na vrata moje sobe i u kratkom razgovoru me zamolila da kažem komandantu neku lijepu riječ o njoj. Odbio sam je i rekao joj da ona radi sve što Željko kod žena ne voli. Mnogo puši i mnogo pije. Vratio sam se ubrzo u Staru Pazovu, a nakon nekoliko mjeseci otišao kod Željka u posjetu. On me je odveo do nekog studija gdje je Ceca snimala pjesme. Poslije mu je sjela u krilo. Bio sam zapanjen. Kada smo ostali sami, pitao sam ga: “Otkad je*eš ovog krokodila?” Arkan mi je odgovorio: “Biće i svdba”. I bila je. I to kakva svadba. Kada smo otišli u Žitorađu, vidio sam i njenu kuću. Pravu cigansku, sa sve gipsanim lavovima i orlovima. Željko je poslije morao da pošalje jednog svog čovjeka da im sredi kuću, da se ne blamira. A znate li da je Cecina majka Mira ugradila silikone u isto vrijeme kada i ćerka – tvrdi bivši pukovnik.

On kaže da je bio u kući Ražnatovićevih posle ubistva Arkana.

– Koliko ja znam Arkana on nije razmišljao o smrti i o testamentu. Ceca je lažirala testament posle 40 dana. Tu su svi profitirali, osim Arkanove dece. Ceca je dobila 100 kg zlata i 23 miliona maraka od FK Obilić. Državi je vratila milion, a gde je ostatak završio, pitajte nju.

Ulemek dodaje i da je imao vrlo neprijatan razgovor sa Cecom nakon Željkove sahrane.

– Željko ima sedmoro djece iz veza prije Cece. Prišao sam joj poslije sahrane i rekao da treba da podijeli djeci po pola miliona maraka od para koje su ostale iza Arakana. Ona mi je tada odgovorila: “Daću im ku*ac” – sjeća se Mihajlo Ulemek.

– Znam Arkanovog sina, Mihajla. Zajedno smo ratovali. Znam i Cecu. O njoj samo najgore. Šta god da je između njih dvoje, Mihajlo je u pravu. Ona je pokrala Arkanovu decu – izričit je Ulemek.

(Espreso.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *