Banjaluka: DJ Feđa Knajdl i DJ Woodie u klubu Fabrigue

Magazin

DJ Feđa Knajdl i Dejan Ilić a.k.a. DJ Woodie, u petak (23.decembar) od 21 čas zabavljaju goste kluba Fabrique u Banjaluci. 

Ovo je ujedno i pretpraznična žurka u ovom klubu i odličan je povod za početak kampanje koju je osmislio menadžment Kluba.
Naime, ovog petka krećemo sa simboličnom akcijom pod nazivom ’’Kad piješ ne vozi’’.

I naravno, imamo još jednu infomraciju za vas. Naime, Fabrique ima još izenanđenja za svoje goste. O čemu je tačno riječ saznaćete u petak od 21 čas u suterenu RK Boska.

Biografije:

Feđa Knajdl je DJ i producent iz Zenice.

Za njega se zna da je čitav svoj život u muzici, jer je još kao dječak uz oca preslušavao ploče Santane, The Temptations i drugih velikana muzičke scene u tom periodu.

Svoj muzički talenat usavršava pohadajući muzičku školu, a stil koji je tad preferirao zasnivao se na rocku a nešto kasnije i na alternativnom zvuku. Svirao je u nekoliko bendova od kojih je vrijedno spomenuti alternativni bend The Badge.

Krajem prošlog vijeka Feđa nalazi inspiracicju u izvođačima kao sto su Kraftwerk i Depech Mode, i upravo tada svoj talenat prenosi na drugi nivo. Ubrzo zatim kupuje prve gramofone i ploče i počinje da gradi svoj stil po kojem je danas poznat publici. Njegov talenat i trud se isplatio jer biva primjećen od strane menadžera organizacije Energy Team.

U proteklim godinama niže desetine nastupa, i saradnju sa DJ sa svih strana svijeta. Kada se govori o njegovoj saradnji sa DJ, svakako treba reći da je radio sa imenima kao što su: Stereo MC, Global DJ-s, Dave Mothersole, Marshall Jefferson, Ivan Komlinovic, Rob Phorex, Jean Mary K, Misjah, La Di Da, Virgin Helena, Kazu Kimura, Timika, Marco Lenzi, Bizzy, Petar Dundov, Marko Nastic, Pero Fullhouse, Babylon Fish, Mili Sefić i mnogi drugi.

Kada pričamo o njegovom radu, treba reći i da je u početku karijere gradio je svoj stil na nešto tvrđem zvuku i kroz svoje setove je provlačio tech-house, electro, funky i tribal techno sa dosta bas linija.

U posljednje vrijeme dosta eksperimentiše sa house zvukom i naravno pod pravcima koji se vezuju kao jedna cjelina uz house muziku.
On 2003 godine bilježi i nastup u Hrvatskoj svirajući na Love Boatu. Krajem iste godine pokreće projekat pod nazivom DJ Work, kao i sopstvenu organizaciju pod nazivom CONTROL MUSIC & IRON CITY, etiketa pod kojom trenutno radi i koja trenutno broji pet članova. Njegova karijera bogata je i drugim brojnim referencama. Iza njega su brojni festivali, a redovan je gost i Exita.

Dejan Ilić a.k.a. DJ Woodie je iz Banjaluke.

On je kao šestanestogodišnjak, 1997. godine je u svom rodnom gradu napravio prvi poslijeratni Hip-Hop party. Počevši kao M.C. njegova početna ljubav prema muzici se razvijala kada je krajem 1997. godine počeo raditi kao radio DJ na radiju ”Balkan”.

Od 1997. do 2004. vodio je i uređivao hip-hop radio show “Yo! Balkan raps” i “House Vibes”. Njegov izbor je vrlo nepredvidiv, pa se često može čuti i izbor od hip-hopa do izlomljenih bitova. U svojoj karijeri nastupao je sa imenima kao što su: Umek, Craig Walsh, Brenda Russel, Dave Manali, La Di Da, Adam Jay, Funk D’Void, Valentino Kanzyani, Oxia, Wehbba, Patrick Skoog, Paul Hazendonk, Virgin Helena, Marko Nastić, Petar Dundov, Marshall Jefferson…

Napomena:

Za dodatne informacije pozovite kontakt osobu iz Kluba Fabrique – Željko Majdandžić na broj 066/845-845.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *