Novogodišnje odluke prema horoskopskom znaku

Magazin

Evo stiglo je vreme za novogodišnje odluke. Znamo da ste sastavili ogroman spisak, pa jedino što možemo da vam kažemo – probajte da ostavarite bar polovinu. Bar ove koje vam sugeriše horoskop. Neka 2017. godina bude vaš novi početak.

Ovan

Naravno da treba da uživate u životu, ali vrijeme je da počnete da mislite na budućnost i da počnete da štedite novac jer nikada ne znate kada će vam zatrebati.

Bik

Godina 2017. je za Bikove ona godina kada bi trebalo da donesu odluku koje su se dosad bojali. Nova frizura? Prekid veze? Novo radno mjesto? O čemu god da se radi, izađite iz svoje zone udobnosti i odvažite se na taj korak.

Blizanci

Za sve Blizance koji su pod velikim stresom imamo odlično rješenje: počnite da vježbate. Trčanje, planinarenje, teretana, joga ili malo čučnjeva i trbušnjaka pred televizorom – samo počnite da se krećete.

Rak

Najbolja novogodišnja odluka koju Rakovi mogu donijeti jest da se riješe stvari koje im više ne trebaju. Počnite od ormara, a zatim krenite do radnog stola i njegovih fioka, pa onda pređite na datoteke na kompjuteru. Osjetićete momentalno olakšanje.

Lav

Nota za sve Lavice: promijenite svoju bjuti rutinu. Vrijeme je da prihvatite svoju prirodnu ljepotu i da je pokažete svijetu – zbog toga biste mogli da se osjećate još bolje u svojoj koži, odnosno samopouzdanije.

Devica

Godine 2017.uradite nešto čega ste se dosad bojali. To ne mora da bude neka velika životna odluka, samo nešto drugačije, za šta ste mislili da nikada nećete pokušati. Sigurno postoji nešto takvo u vašem životu.

Vaga

Počnite da iskorišćavate vikende tako da pokušate da se budite malo ranije i u potpunosti iskoristite dan. Zamislite šta sve možete uraditi u jednom danu samo ako ustanete malo ranije nego inače?

Škorpija

Za Škorpije najbolja novogodišnja odluka podrazumjeva to da prestanu da budu toliko ljubomorni na druge. Neko je dobio povišicu u kancelariji, a vi ne? Vaša prijateljica se vjerila, a vi nemate ni dečka? Prestanite da se zamarate tuđim životima i svu pažnju usmjerite na svoj.

Strijelac

Strijelci, počnite da obraćate pažnju na detalje i prestanite da u žurbi rješavati sve obaveze. To bi vam se sledeće godine moglo i te kako isplatiti.

Jarac

Jarci su poznati po tome da detaljno planiraju stvari, pa bi njihova novogodišnja odluka trebalo da ima veze sa više spontanosti u privatnom životu. Tako će biti opušteniji i manje nervozni.

Vodolija

Za Vodolije je ova godina bila turbulentna, a često su provodili više vremena na poslu nego što bi trebalo, rade više poslova u isto vrijeme i tako zanemaruju drage ljude. Za 2017. donesite odluku da nećete više kasniti na sastanke, te da ćete biti potpuno prisutni tamo gde se nalazite.

Ribe

Ribe su inače poznate po jakim emocijama, ali vrijeme je da se malo opustite i prestanete sve da shvatate lično. Drugim riječima, nabacite osmjeh na lice i prestanite da budete toliko osjetljivi. Više ćete uživati u životu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *