Sea Dance promo party u Banjaluci

Magazin

Šesto izdanje Sea Dance festivala, najznačajnijeg muzičkog događaja na Mediteranu, održaće se od 30. avgusta do 1. septembra na budvanskoj plaži Buljarica, a dok s nestrpljenjem čekamo nastupe Davida Guette, Svena Vatha, Richie Hawtina, Robina Schulza, zagrijavamo se ovog vikenda u Banjaluci!

 

Naime, u subotu 27. jula vas čekamo od 20 časova u banjalučkom baru “Igra mečka” na Sea Dance promo žurci!

 

Za muziku će se pobrinuti Davor Billyc, banjalučki DJ koji će ove godine nastupom na Sea Dance festivalu “braniti boje” Banjaluke, i Luka, predstavnik mladih DJ snaga iz Banjaluke, pred kojim je sjajna budućnost.

 

Ulaz je besplatan, a na žurci će biti organizovana i nagradna igra u okviru koje će najsrećniji posjetioci dobiti priliku da osvoje ulaznice za Sea Dance festival.

 

David Guetta, najuspješniji muzički producent 21. veka i jedan od najtraženijih muzičkih izvođača na svijetu predvodiće program do sada najjačeg izdanja Sea Dance festivala. Pored Davida Guette, na magičnu plažu Buljarica stižu i autori najvećih svjetskih hitova Robin Shulz, Ofenbach, Disciples.

 

Sa Exita stiže najpopularnija svetska elektronska bina, famozna Dance arena, i sve popularnija No Sleep bina, koje će predstaviti udaran elektronski program sa impresivnim spiskom imena koji predvode vodeći svetski tehno izvođači Sven Väth, Richie Hawtin, Helena Hauff, Recondite, Gaiser, Eelke Kleijn, Tijana T, Marko Nastić i mnogi drugi. U ovogodišnji program upisala se i cijela plejada vodećih regionalnih i domaćih izvođača kao što su Darko Rundek, Senidah, Fox, Surreal, Kukus i mnogi drugi.

 

Karte su dostupne putem servisa kupikartu.ba i na njihovim prodajnim mjestima, a u toku je akcija 3+1, u okviru koje za tri kupljene karte četvrtu dobijete besplatno. Festivalska ulaznica za sve dane košta 64 KM, dnevne karte za prvi i drugi dan koštaju 32 KM, a cijena dnevne ulaznice za posljednji dan je 38 KM.

 

Pokrovitelj promo žurke je Nikšićko pivo, a generalni medijski sponzor je Gradski FM.

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *