Okupi ekipu i prijavi se na 6. Jelen Business Case Challenge!

Magazin

Kompanija Molson Coors BH, brend Jelen pivo i CERK već šestu godinu u nizu nastavljaju saradnju sa studentima u okviru projekta „Jelen Business Case Challenge“.

 

Cilj ovog sada već tradicionalnog studentskog takmičenja je da podstakne kreativnost i timski rad mladih sticanjem praktičnih znanja, a najboljim timovima omogući i vrijedne novčane nagrade. Ukoliko imaš orginalne i inovativne ideje za koje smatraš da mogu biti prepoznate na tržištu, ovo je idealna prilika da ih zajedno sa svojim timom predstaviš. Stekni neprocjenjivo praktično iskustvo i probudi svoj takmičarski duh.

 

Teme, koje su ove godine ponuđene studentima su: Digitalni Jelen, Jelen u lokalnoj zajednici (regionalni pristup, društveno odgovorna kampanja/ projekti), i Jelen u posebnim prilikama.

 

Ove godine prvoplasirani tim očekuje novčana nagrada od 1,000 KM, drugoplasirani 500 KM, dok će trećeplasirana ekipa dobiti 300 KM. Organizatori su pripremili i specijalnu nagradu, koja očekuje najkreativniji tim. Rok za prijavu timova je produžen do 08. 12. 2019. (zaključno sa 23:59h), nakon čega timovi rade na rješenju do 15. 12. 2019. godine!

 

Timovi koji broje do četiri člana, se mogu prijaviti putem e-maila na jelen.bcc@cerk.info. Prijave se mogu preuzeti na linku. Finale takmičenja će se održati u Banjoj Luci, o čemu će biti upoznati timovi sa uspješno poslatim potpunim rješenjem. Finalisti koji nisu iz Banjaluke će imati pokrivene putne troškove i smještaj.

Više informacija o kompaniji Molson Coors, brendovima i problemima studije slučaja, kao i temama možeš pronaći u prezentaciji koja se nalazi na linku. Više informacija dostupno i na Facebook događaju i na portalu www.cerk.info.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *