Amelie Lens stiže na Sea Star festival

Magazin

I dalje se priča o epskom partiju za desetine hiljada techno fanova koje su na prošlom Sea Star festivalu dočekali Nina Kraviz i Sven Väth, a već se sprema novi, još veći rave u laguni Stella Maris 22. i 23. maja iduće godine! Nakon što je pokorila sve najveće svjetske festivalske pozornice i rasprodala gotovo sve nastupe u 2019. godini, u Umag dolazi i vodeća techno zvijezda novog doba, jedinstvena Belgijanka s vanzemaljskom energijom Amelie Lens!

 

Ova istinska zvijezda u naletu, za koju legende kao što su Carl Cox i Richie Hawtin tvrde da je budućnost techno muzike, u prethodne dvije godine doživjela je strelovit uspon kakav dosad nije zapažen na globalnoj elektronskoj sceni. Na centralno mjesto u svom programu upisali su ju najveći festivali kao što su EXIT, Coachella, Awakenings, Time Warp i desetine drugih, a u okviru ovogodišnjeg Amsterdam Dance Eventa imala i je vlastiti festival od 24 sata neprekidnog ravea na dvije pozornice! Ona će na Sea Staru predvoditi postavu u kojoj su još i jedan od istinski svjetskih velikana i najveći regionalni DJ svih vremena Umek te trenutno najtraženiji DJ s ovih prostora na svjetskoj sceni, Tijana T!

 

Na samom startu ljetne festivalske sezone, s njima će nastupati i nadolazeći techno superstar Farrago čiji hitovi su udarni na etiketi Lenske, kako je ujedno i nadimak popularne Amelie. Superjaku regionalnu ekipu čine još osječka zvijezda s međunarodnom karijerom Insolate, naš producent zavidnog kataloga izdanja za vodeće svjetske izdavače Andrea Ljekaj, prekaljeni slovenski techno majstori Damir Hoffman i Gumja te jedni od vodećih aktera domaće deep scene Bronski i Marcel.

 

Ovaj fantastičan popis pridružuje se ranije objavljenom prvom muzičkom talasu izvođača spektakularnog četvrtog Sea Star Festivala kojeg čine svjetski hitmakeri Meduza, globalno najpopularniji bend s ovih prostora Dubioza kolektiv te regionalni asovi Vojko V, KUKU$ i trap senzacija iz Osijeka z++.

 

Čak 15 objavljenih izvođača dočekaće početak prodaje ulaznica koje po poklon cijeni od 64 KM stižu u četvrtak 12.12. tačno u podne, u akciji koja traje najduže 24h ili kraće ako se poput prošle godine ranije rasproda njihov prvi limitirani kontingent. Ulaznice se mogu kupiti putem servisa kupikartu.ba

 

 

Službeni smještaj na moru već od sedam evra u prazničnoj akciji!

 

Prodaja smještaja za Sea Star već je krenula, a u ponudi se trenutno nalaze vile, apartmani, bungalovi i hoteli. Izuzetno kvalitetan smještaj u neposrednoj blizini festivala cijenama se kreće već od 7 evra dnevno po osobi uz 35% popusta, a akcija koja traje do 31. decembra.

 

Više informacija na www.seastarfestival.com.

 

Exitovi festivali izglasani među deset najboljih u Evropi u čak četiri kategorije!

 

Festivali koje organizuje EXIT tim našli su se među najboljima u Evropi u čak četiri kategorije na Evropskim festivalskim nagradama, najznačajnijem festivalskom takmičenju na planeti.

 

Preko 350.000 festivalskih fanova širom svijeta glasalo je za svoje favorite, a u godini kada je po brojnim parametrima održano i njegovo najuspješnije izdanje do sada, EXIT je ponovo među prvih deset u glavnoj kategoriji „Najbolji veliki festival“. Prestižnu titulu EXIT je osvojio 2014. i 2018. godine, a u proteklih devet godina se zvanično nalazi u prvih deset, i to uvijek pri vrhu, što ovaj izuzetan uspjeh čini jedinstvenim na evropskoj festivalskoj sceni. Nakon što je 2015. ponio kući titulu najboljeg, crnogorski Sea Dance festival našao se u najužem izboru za „Najbolji festival srednje veličine“ i to šesti put za redom.

 

Muzička platforma No Sleep već je izgradila zavidnu reputaciju na svjetskoj sceni, pa ne čudi da je njeno festivalsko izdanje u svojoj prvoj nominaciji ušlo u grupu šest “Najboljih novih festivala”, dok je No Sleep u finalu i za „Najbolji mali festival“ Evrope!

 

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *