Ceca će Veljka ispratiti u vojsku uz “Marš na Drinu”

Magazin

Svetlana Ražnatović Ceca napraviće u maju svom sinu Veljku veliki ispraćaj u vojsku.

Naslednik pevačice i pokojnog Željka Ražnatović Arkana dobrovoljno se prijavio na služenje vojnog roka u junu jer mu je bila velika želja da obuče srpsku uniformu i stekne neophodno iskustvo kako bi, ako do toga dođe, mogao da brani svoju otadžbinu. Njega će ispratiti zvuci pesme “Marš na Drinu”.

“Veljkova želja je bila da služi vojsku i ja sam ga, naravno, podržala. Ponosna sam na svoje dete, srećna sam što će, kako narod kaže, odužiti svoj dug državi, ali i što će dati primer drugim mladim momcima”, rekla je Ceca za “Informer”.

Pevačica je potvrdila da će sinu napraviti gala ispraćaj po srpskim običajima.

“Svaki pravi muškarac mora da prođe vojnu obuku. Pored fakulteta, koji mu je prioritet, mislim da će ovo iskustvo biti veoma značajno u formiranju njegove ličnosti. Naravno da ću svom detetu napraviti ispraćaj. Biće to jedno lepo slavlje. Sigurna sam da će mi srce biti puno ponosa”, priznala je ona.

Veljkov kum Borislav Pelević, koji je svojevremeno bio pripadnik Arkanovi “Tigrova”, pokloniće mu poseban poklon – “nešto što je pripadalo komandantu” i kaže da je red da se napravi lep ispraćaj.

“Veljko će imati pravi srpski ispraćaj. Nema tu nekih posebnih običaja, ali ćemo ga, verujem, ispratiti u duhu tradicije uz trubače i ‘Marš na Drinu'”, istakao je Pelević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *