Slijepa djevojka iz Teslića oduševila publiku i žiri Zvezda Granda (VIDEO)

Magazin

Sinoć je emitovana četvrta emisija nove sezone Zvezda Granda, a najjači utisak na gledaoce širom regiona, ali i na žiri ostavila je Kristina Tomić iz Teslića.

Ova djevojka koja ima problema sa vidom i vidi samo oko 5 % pokazala je veliki talenat, oduševila žiri i dobila svih 7 “da”, ali i veliki aplauz publike.

Nastup Kristine Tomić pogledajte na ovom videu od 1:27:10

Ipak, Kristina nije prošla u dalji tok takmičenja, zbog čega negoduju mnogi gledaoci Zvezda Granda.

– Djevojka koja je slijepa, najbolje je pjevala, a nije prošla dalje. Zašto? Zato što nije zgodna i zato što ne može vrtit’ guzom na sceni, kao ove koje su prošle, a nemaju pojma o pjevanju. To Popović bira šta njemu paše za oči, da može slinit. Pa dovoljan dokaz je kada je ona Tea Tairović dogurala do finala onda hahahahahaha. Volim Grand i pratim već godinama emisiju, ali sve lošiji i lošiji kandidati, više slušamo kako se žiri svadja, nego što pjevaju. Eto i ja sam zgodna, a zvučim kao svraka, nema veze, ja prolazim dalje, čim obučem haljinicu kratku, čizme do koljena i izbacim dekolte i onda smaram ljude po fejsu, kako sam ja zvijezda. Hvala Sale, sada mogu i ja biti pjevačica. Juuuupi – glasi jedan od komentara na YouTubeu koji je dobio veliku podršku drugih korisnika ovog video servisa.

glas-regije.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *