Banjalučanka na izboru za Miss Model of the World

Magazin

Među ljepoticama iz cijelog svijeta na izboru Miss Model of the World, čije će se finale održati 25. novembra u gradu Šenzen u Kini, naći će se i Ivana Perišić, studentkinja Medicinskog fakulteta iz Banjaluke, koja na daleki put kreće već sljedeće sedmice.

“Ovaj izbor zaista ima sve kvalitete koje ja izuzetno cijenim. U Kini ću boraviti mjesec dana, i sama ta organizacija da obiđemo razne dijelove Kine me oduševljava. Spremna sam u potpunosti, volim izazove i znam da zaslužujem sve za šta se borim. Ovakva ponuda se ne odbija i sa zadovoljstvom sam je prihvatila”, kazala je Perišićeva u razgovoru za “Nezavisne”.

Ovo nije prvo takmičenje na kojem učestvuje s obzirom na to da je Perišićeva bila i Miss Earth BiH za 2016. godinu. Nije joj teško putovati jer kaže da su upravo putovanja nešto što ispunjava njen život.

“Kina je definitivno bila na listi onih koje želim da posjetim i ta želja će mi se za nekoliko dana i ostvariti. Sviđa mi se njihova filozofija, način života i znam da ću s lakoćom sve izazove prihvatiti. Mene zanima samo najbolje jer tu i pripadam. Najbitniji je pozitivan stav”, istakla je ona.

Govoreći o tituli Miss Earth BiH kazala je da je to bio veliki uspjeh na samom početku karijere, te da se u skladu s tim druga titula mogla i očekivati.

“Ja se usuđujem da slijedim svoje snove i to niko ne može zaustaviti”, rekla je Perišićeva.

Da je za njene uspjehe zaslužna i disciplina pokazuje i činjenica da Perišićeva ustaje u šest ujutru, doručkuje rano, meditira, pleše i trči.

“Hranim se zdravo, obožavam ribu i morske plodove, povrće, voće, i u posljednje vrijeme ljubitelj sam čokolada, čije sam i zaštitno lice”, navela je ona.

Ipak, njena preokupacija nije samo modeling, već i obrazovanje s obzirom na to da je ova djevojka i student četvrte godine Medicinskog fakulteta u Banjaluci, na Odsjeku farmacija.

“Disciplinovana sam i uvjerena da mogu postići sve što zamislim. To se da primijetiti i iz mojih uspjeha. Odavno sam odlučila da za mene nema barijera. Balans je ključ srećnog i uspješnog života. Kombinovati ova dva zanimanja nije lako, ali jeste moguće. Rad, red i disciplina”, rekla je Perišićeva.

Priznaje da je fizički izgled i te kako bitan u svijetu manekenstva, ali da na kraju djevojke ostaju upamćene najviše po svojoj energiji, harizmi i načinu na koji sebe prezentuju, koji je rezultat psihičkog stanja osobe.

“Kada je neko siguran u sebe, to se na sceni i osjeti. Svi mi imamo različite ciljeve u životu. Ja želim maksimalno da iskoristim dar koji nam je dat svima, i svaki dan napredujem i trudim se da budem što bolja verzija sebe”, dodala je ona.

nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *