Klinika Svjetlost ima posebnu ponudu za zaljubljene

Promo

U duhu mjeseca ispunjenog ljubavlju i poklanjanjem tim klinike Svjetlost Banja Luka odlučio je da se priključi talasu pozitivne energije koju februar donosi i da svim zaljubljenim parovima pokloni savršenu priliku za savršen vid.

«Februar je mjesec u kojem svi pričaju o ljubavi, a mi smo htjeli da budemo dio tog razgovora pa smo odlučili da parovima poklonimo 20% popusta na ukupnu cijenu dva zahvata laserskog skidanja dioptrije. To u praksi znači da je potrebno da se u kliniku Svjetlost Banja Luka jave kao par i kao par prijave za zahvat. I onda oboje dobijaju popust od 20% na cijenu.» rekao je dr Bojan Kozomara, vlasnik klinike Svjetlost Banja Luka.

Lasersko skidanje dioptrije jedan je od najizvođenijih zahvata u klinici Svjetlost sa skoro 100% uspješnosti potpunog uklanjanja dioptrije. Dokaz sigurnosti ovog zahvata su i stotine hiljada obavljenih zahvata u klinikama Svjetlost širom regije.

Sam zahvat je bezbolan, siguran i traje tek 8 minuta, a nakon uklanjanja dioptrije pacijent ide odmah kući. U cijenu ukljanjanja dioptrije uključene su i tri besplatne kontrole nakon zahvata.

Ukoliko želite da se prijavite za popust, to možete učiniti OVDJE do 22.02.2018.

Za više informacija molimo kontaktirajte kliniku Svjetlost Banja Luka na 0800 50 113.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *