Za zlatno doba zlatna komunikacija

Promo

m:tel-ovi Kombinuj tarifni modeli sa kombinovanim načinom plaćanja, idealni su za one koji žele povoljnu komunikaciju, potpunu kontrolu troškova i mnoštvo pogodnosti.

U Kombinuj: Senior tarifi nema neplaniranih troškova, jer je mjesečni račun uvijek isti!  Pored Kombinuj tarifa koje su posebna kombinacija pogodnosti osmišljenih za specifične potrebe za komunikacijom studenata i juniora, m:tel sada nudi i tarifu namijenjenu korisnicima u zlatnom dobu – Kombinuj: Senior.

Za sve korisnike koji su stariji od 60 godina, ova tarifa je idealan izbor, jer za samo 12 KM mjesečne pretplate dobijate bonuse od 100 minuta razgovora i 100 SMS-ova prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH, kao i bonus od 100 MB mobilnog interneta, uz neograničen pristup internetu i nakon isteka bonusa, po nešto manjim brzinama. Izbor m:tel Prijatelj broja, s kojim je komunikacija potpuno besplatna, takođe je jedna od prednosti ovog tarifnog modela.

Specifičnost ove, kao i ostalih Kombinuj tarifnih modela jeste kombinacija postpaid i prepaid vrste plaćanja. Mjesečna pretplata vam donosi navedene mjesečne bonuse, a ako se oni potroše tokom mjeseca, svoj račun možete dopunjavati na uobičajen način, kao korisnik prepaid Dopune.

Uz sve navedeno, velika prednost je i što u Kombinuj: Senior tarifi, korisnici imaju mogućnost da izaberu jedan od mobilnih telefona po znatno nižim cijenama. Alcatel 2008G, telefon je sa tipkama i velikim ekranom, a njegova cijena u ovoj tarifi je samo 1KM. Za 48 KM, koje se mogu plaćati u ratama od 1,67 KM mjesečno, m:tel nudi pametni telefon Alcatel U3, sa ekranom od 4 inča, prednjom i zadnjom kamerom, te memorijom od 4GB. Tesla Smartphone 3.3 Lite je nešto veći telefon sa ekranom od 5 inča, i kamerom od 8 MP, te memorijom od 8GB, a njegova cijena u Kombinuj: Senior tarifi je 96 KM, koje se takođe mogu plaćati u ratama po 3,34 KM mjesečno.

Za više informacija o tarifnom modelu Kombinuj: Senior pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.

m:tel – imate prijatelje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *