U novu godinu s novim paketima programa

Promo

Novu godinu m:tel počinje darujući svojim postojećim i novim korisnicima pregršt poklona i novih mogućnosti. 

Prava poslastica za sve korisnike Open IPTV paketa u 2017. godini je dostupnost, pored već postojećih, i pet dodatnih RTS kanala! To su kanali RTS ŽIVOT, RTS DRAMA, RTS KOLO, RTS TREZOR I RTS MUZIKA.

Pratite svoje omiljene RTS kanale, sa pažljivo biranim sadržajem i kvalitetnom produkcijom, i to ekskluzivno na našem tržištu, kao korisnici Open IPTV-ja. Kanal RTS ŽIVOT vam nudi priče o životu iz najrazličitijih perspektiva. Životna svjedočenja, životne sudbine, životne situacije, okupiće gledaoce ovog programa i povesti ih u novo „životno“ iskustvo.

RTS DRAMA je kanal koji prikazuje domaće serije, TV drame, filmove iz produkcije Radio-televizije Srbije, ali i bogat serijal arhive najboljih pozorišnih predstava. Programsku ponudu će obogatiti i višestruko nagrađivani TV filmovi i drame Redakcije igranog programa.

RTS KOLO je kanal koji vam nudi svakodnevno uživanje, kroz svojevrsni muzički vremeplov, u najkvalitetnijim kompozicijama i izvođenjima domaćih vokalnih i instrumentalnih solista i ansambala. Kanal je namijenjen svim ljubiteljima muzičkih sadržaja iz oblasti narodne, etno i starogradske muzike.

RTS TREZOR prikazuje emisije iz različitih oblasti – nauke, umjetnosti, sporta, snimane u produkciji Radio-televizije Beograd do devedesetih godina prošlog vijeka. Gledaoci će moći da vide kako su nekada snimane emisije različitih televizijskih formata i sadržaja i koja su sve, danas velika imena kulture, umjetnosti i televizijskog stvaralaštva učestvovala u stvaranju bogate i raznovrsne arhive RTS-a.

RTS MUZIKA vam nudi urbani zvuk, rokenrol, pop, hip-hop, rep, rege i ostale žanrove koji spadaju u domen popularne muzike, pa su i osnova koncepta ovog programa. Osim reprezentativnih arhivskih emisija, gledaoci će imati priliku da uživaju i u najnovijoj muzičkoj produkciji.
Korišćenje dodatnih RTS kanala m:tel daruje besplatno svim svojim korisnicima u periodu od tri mjeseca.

Praznične dane uljepšajte i uživanjem u praćenju još dva nova kanala u Open IPTV-ju, kanalu HiFi Music, koji emituje muzičke spotove i koncerte pop i rock žanra, te kanalu Film Klub, za sve ljubitelje kinematografije zemalja bivše Jugoslavije.

Ukoliko želite u svom domu imati najbolji TV program, ekskluzivne kanale, posebne ponude i pogodnosti u paketima Open, dobro ste došli u m:tel poslovnice! Detalji Open ponude su dostupni i na web sajtu m:tel-a, kao i telefonski putem korisničkog servisa 0800 50 000.

Budite dio Open porodice i uživajte u raznovrsnom TV programu 24 sata dnevno!

m:tel – imate prijatelje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *