Open IPTV: Ugodni zvuci klasike uz kanal Mezzo

Promo

Kanal Mezzo postao je još devedesetih godina međunarodna referenca za televiziju koja njeguje klasičnu muziku i jazz. Emituje se u preko 60 zemalja svijeta, a prati ga oko 28 miliona gledaoca.

Na ovom muzičkom kanalu, koji možete pronaći u Osnovnom Open IPTV paketu na poziciji 608, svakodnevno možete pratiti najbolje jazz i koncerte klasične muzike, operu, balet kao i druge kvalitetne muzičke sadržaje.

U aprilu vam iz Mezzo programa izdvajamo:

Uživo iz Grig dvorane u Bergenu, 7.aprila 2017.godine, u 19.30 časova, pratite koncert „Brams, njemački rekvijem“ u izvođenju Bergenske filharminije, hora i orkestra, sa solistima Kamilom Tiling, sopran i Florianom Boeshom, bariton, pod dirigentskom palicom Edvarda Gardnera. Bergenska filharmonija osnovana je davne 1786. godine i važi za jednu od najstarijih filharmonija u svijetu.

Već 10. aprila 2017. godine, sa početkom u 20.00 časova, možete da pogledate Monteverdijevu „Selva morale e spirituale“, u izvođenju orkestra „Le Poeme Harmonique“ pod dirigentskom palicom Vinsenta Dumestrea, uživo sa festivala Misteria Paschalia, koji se ove godine održava od 10. do 17. aprila u Krakovu.

Uživajte uz kvalitetne sadržaje koje pruža kanal Mezzo, 24 sata dnevno i obojite proljeće tonovima klasične muzike.

m:tel – imate prijatelje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *