m:tel te vodi na OK Fest

Promo

„Kad imaš prijatelje, sve je OK“, naziv je Instagram konkursa koji je kompanija m:tel pokrenula u ponedjeljak, 8. maja, u susret OK Fest-u, koji će biti održan od 30. juna do 2. jula 2017. godine na Tjentištu u Nacionalnom parku „Sutjeska“.

Svi ljubitelji avantura, druženja i festivala koji do 2. juna na svoj lični profil na Instagramu postave fotografiju provoda sa prijateljima imaju priliku da osvoje OK Fest paket koji uključuje ulaznice za OK kamp i prateće festivalske sadržaje, kao i gadžete koji vam mogu biti korisni na festivalu, poput baterijske lampe, prenosnog punjača za telefon i šešira za zaštitu od sunca.

Uz fotografiju postavite hashtagove #mtelbh i #budiOK, te ne zaboravite zapratiti i tagovati Instagram profil kompanije m:tel – @mtelbh i instagram profil OK Festa – @okfesttjentiste.

Po isteku konkursa, stručni žiri će odabrati četiri najoriginalnije fotografije koje će biti nagrađene OK Fest paketima, a da biste učestvovali potrebno je da imate lični profil na Instagramu koji je otvoren za javno pregledanje, da ste ljubitelj fotografisanja i ove društvene mreže, a u obzir će biti uzete samo autorske fotografije.

OK Fest je festival koji svojim ciljem, programom i sadržajima vratio “stari sjaj” Nacionalnom parku “Sutjeska”, a čije održavanje i ove godine pomaže i kompanija m:tel.

Ove godine svoje nastupe na festivalu su potvrdili Del Arno Band, Josipa Lisac, Disciplin A Kitschme, TBF, Psihomodo Pop, Van Gogh, Let 3, Urban & 4, Dubioza Kolektiv, Straight Jackin, Justin’s Johnson, Kanda, Kodža i Nebojša, E-PLAY, Zoster i Deca loših muzičara.

Više detalja o ovogodišnjim izvođačima, kao i o sadržajim u okviru zabavno-edukativne zone, pratite putem m:bloga ili zvanične stranice festivala, www.okfest.net.

m:tel – imate prijatelje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *