Beograd: U sačekuši izrešetan još jedan žestoki momak

Region

Blažo Đ. (39) godina ubijen je danas nešto poslije 17 sati pred kućom u beogradskom naselju Dušanovac na Voždovcu dok je automobilom izlazio iz garaže, saznaje “Blic”.

Prema prvim informacijama, ubistvo se dogodilo u Ulici vojvode Skopljanca, a napadač je ispalio više hitaca na žrtvu iz automobila u kojem je bio sa vozačem i dali su se u bijeg, a policija za njima traga.

– Policija je zatekla telo muškarca u automobilu. Za sada nemamo više informacija – kratko su nam samo potvrdili u MUP-u.

Policijski uviđaj je u toku.

Kako “Blic” saznaje, riječ je o muškarcu koji je od ranije poznat policiji i koji u svom dosijeu ima više od 10 krivičnih djela, među kojima su otmica, krađa, razbojništvo, iznuda…

Očevici pričaju da je Blažo Đ. parkirao automobil nedaleko od svog stana, a da je napadač na njega pucao iz drugog, bijelog automobila “BMW X5” i da se začulo desetak hitaca.

Komšije kažu da je Blažo živio sa dvoje male djece, ćerkicom od godinu i sinom od sedam godina, kao i sa porodicom svog brata koji je nakon pucnjave odmah izletio iz stana, razbio staklo od automobilu i pokušao da mu pomogne.

Prema priči komšija, Blažo se doselio u taj kraj na Dušanovcu prije tri godine, a prije dvije godine je hapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu, te da su i on i brat proveli u zatvoru po godinu dana.

Današnja sačekuša, kako se može čuti na licu mjesta, nije prvi napad na Blaža, pošto je on već bio dva ili tri puta meta naoružanih napadača, zbog čega su brat i on angažovali i privatno obezbjeđenje. Kuća u kojoj su živjela braća sa porodicama je, prema priči komšija, bila i pod prismotrom. Blažo je, navodno, pokušao posljednjih godinu dana da se povuče iz svijeta kriminala, ali se pretpostavlja da je imao neriješene odnose i dugove.

Blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *