Cvetkovića traži žandarmerija, helikopteri, ronioci

Region

MUP se odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključio u više različitih organizacionih jedinica u potragu – žandarmeriju, ronioce, helikopter.

Kako je saopšteno iz MUP-a, u Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije.

Na lice mjesta upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova koji nadlijeću teren u okolini Bele Crkve.

Policija intenzivno rasvjetljava sve okolnosti ovog slučaja, potvrdio je danas u Kruševcu i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Svakih 15 minuta me Gašić i Stefanović obaveštavaju. Rekao bih da su svi resursi na raspolaganju policiji i BIA-i u Beloj Crkvi. nadam se da će uspeti da reše taj slučaj. Više detalja o ovom slučaju ne mogu da iznosim”, rekao je Vučić.

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve nestao noćas. Pronađen je automobil, otvorenih vrata i upaljenih svjetala, koji on korist , a u vlasništvu je njegovog oca. Očevici su ispričali agenciji Beta da je pored vozila pronađen Cvetkovićev ručni sat sa pokidanom narukvicom.

MUP je jutros saopštio da je policijskoj stanici Bela Crkva noćas prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi nalazi parkirano putničko vozilo marke “polo” na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svjetla.

“Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta, nakon čega ja utvrđeno da je reč o vozilu koje koristi novinar Stefan Cvetkovića, a koje je vlasništvo njegovog oca. O ovom događaju odmah je obavešteno nadležno tužilaštvo, a policija je istog trenutka raspisala potragu za Stefanom Cvetkovićem i za njim se intenzivno traga”, stoji u saopštenju MUP-a.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *