Hrvati se spremaju da obuku žute prsluke

Region

U samo nekoliko sati nova Facebook grupa “Žuti prsluci Hrvatske” prikupila je oko 2.400 članova koji se, barem po onome što objavljuju, čine poprilično spremni ponoviti ono što su na svojim ulicama prethodnih dana učinili Francuzi.

“Ovo je grupa za razmjenu informacija i podršku svim žutim prslucima u EU, te okupljanje nezadovoljnih situacijom u RH. Ovo nije politički obojano, ovo nije organizacija, ovo je narod! Zahvaljujem svima i što se prije okupimo u što većem broju prije ćemo moći konkretno reagirati i tražiti put u neko bolje društvo jer i kao narod i kao država urušavamo se u globalističkoj politici. Zahvaljujem kao građan, ne kao neki tamo lider, političar ili još jedan lažni mesija. Toga imamo previše u RH, a sve drugo nam fali”, riječi su Damira Kristijana Rogine, člana stranke Slobodna Hrvatska.

U grupi “Žuti prsluci Hrvatske” već se nalazi mnoštvo komentara, od onih koji vjeruju da će ovaj način pokretanja Hrvata željnih promjena vrlo brzo zaživjeti, pa sve do skeptičnih komentara koji “prsluke” već sada nazivaju “facebook ratnicima” i slično.

dnevno.hr

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *