Vulin: Prijetnje neće promijeniti činjenicu da je Naser Orić zločinac

Region

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin poručio je da neće prestati da govori istinu da je Naser Orić ratni zločinac, kriminalac i lažov, kao i da tu činjenicu neće promijeniti ni prijetnje koje su mu upućene sa islamističke internet stranice – idbalkan.blogger.ba, pa ni njegova smrt, na koju pozivaju.

On je naglasio da prijetnje dobija svakodnevno, a da je novo to da ih dobija sa islamističkog sajta, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije.

Vulin je rekao da često dobija prijetnje sa “ustaških i šiptarskih sajtova”, kao i od pojedinih državljana Srbije koji smatraju da njegovo političko djelovanje treba završiti tako što će mu se “skinuti glava”.

Navodeći da istina umije nekada i da zaboli i da bude prilično opterećujuća, Vulin je podsjetio da mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku jer je iznio istinu o Jasenovcu i ustaškom pokretu.

“Šiptari se vrlo retko ohrabre da mi dopuste da budem na prostoru Kosova i Metohije, a evo sad bi i islamisti Nasera Orića, takođe, da mi skinu glavu”, kaže on.

Vulin je naglasio da je takav život i takav posao, te da je on na to spreman.

Na stranici idbalkan.blogger.ba Vulinu su upućene uvrede i prijetnje smrću, uz poruku da je rat u BiH bio “sveti rat”, i da kao takav “ne može biti zločinački”.

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *