Knežević: Đukanović je korumpirani političar koji mora da ode!

Region

Predsjednik Atlas Grupe, Duško Knežević, u intervjuu za Al-Džaziru još jednom je istakao da svako, ko namjerava da se bavi ozbiljnim biznisom u Crnoj Gori, mora sponzorisati lidera DPS-a i vladajuću partiju, i to milionskim sredstvima.

 

„Spreman sam i da priznam, i da odgovaram za saučesništvo u tome“, rekao je Knežević.

 

„Kada vas neko ostavi bez vaše imovine, kada vašu djecu koja studiraju u inostranstvu ostavi bez novca i kartica, vi ste jednostavno prinuđeni da reagujete. Ja se neću smiriti dok Đukanović ne ode sa vlasti, ili dok ne završi u zatvoru“, naglasio je lider Atlas Grupe, uz ocjenu da nema ni minimum povjerenja u crnogorske institucije.

 

Knežević je istakao da dokumente i snimke koje posjeduje obrađuje sa svojim ekspertskim timovima sa tužilaštvom u Velikoj Britaniji, i dodao da su tim dokumentima obuhvaćeni privatni računi Mila Đukanovića, njegovi privatni krediti, privatizacija, zajednička ulaganja, sve gdje je bilo korupcije, ukradenih 15 miliona od Atlasa i prebačenih u Prvu banku.

 

„Insistiraćemo na dolasku stranih istražitelja. Nemamo nikakav problem da oni istraže poslovanje Atlas banke, ali ćemo svakako zahtijevati da tom istragom bude obuhvaćena i Prva banka, kao i UC banka koju kontroliše Milov prijatelj i saradnik, Petros Statis“, rekao je Knežević.

 

Dodao je i da je TV Atlas otjerana u stečaj mjerama koje su počeli da primjenjuju državni organi, i priznao da tu ima oko 300-400 hiljada duga. Ipak, obećao je da će ubrzo ne samo novinari, nego i svi njegovi radnici, biti isplaćeni.

 

Istakao je da ima sjajne kontakte kako u svijetu biznisa tako i na polju politike, i naglasio: „To Milo zna, mnogo sam mu valjao i pomogao“.

 

Rekao je i da posjeduje mnogo materijala koji bi mogli da ugroze državnost Crne Gore, te da zbog toga mnogi od njih i neće vidjeti svjetlost dana:

 

„Ne treba poistovjećivati državu sa Đukanovićem, on je samo jedan korumpirani političar koji mora da ode“, zaključio je Knežević.

 

 

VRATI MI 250 MILIONA!

 

“Hvala ti što si mi vratio 16.000 evra, a kad ćeš da mi vratiš svih 250 miliona”? Ovim pitanjem Milu Đukanoviću, oglasio se Duško Knežević na Instagramu.

 

Predsjednik Atlas grupe nedavno je objavio je video klip u kome ismijava RTCG da je navodno u Rusiji, a ne u Londonu.

 

Objavio je dvije fotomontaže sa Vladimirom Putinom uz komentar: “Duško, molim te, vidi s Milom, kad će da nam ukine sankcije, ne možemo da preživimo” i “Šta mi Milo radi? Reci mu da je dobrodoša, daćemo mu kuću u Podmoskovlje. Čeka ga komšinica Mira”.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *