Djevojčica sa Paga na aparatima, ali stabilno

Region

Zdravstveno stanje sedmogodišnje djevojčice iz Paga, koja je sinoć zbog teških povreda iz Zadra prevezena u KBC Zagreb, danas je stabilno.

 

– Ona je i dalje na aparatima za disanje i u teškom stanju, ali smo zadovoljni jer u protekla 24 sata nije došlo do pogoršanja – rekao je za Hinu voditelj Odjela za pedijatrijsku intenzivnu medicinu dr. Milivoj Novak.

 

Sedmogodišnju djevojčicu zajedno s još dvije sestre i bratom otac je u četvrtak ujutro bacio s prvog sprata porodične kuće u Pagu, a ona je zadobila najteže povrede.

 

Njen otac Josip Rođak (54) nalazi se u pritvoru u Policijskoj upravi u Zadru, gdje je kasno sinoć dovezen iz policijske stanice u Pagu uz kaznenu prijavu za teško ubistvo u pokušaju, a oko podne će biti ispitan u Državnom odvjetništvu.

 

Zamjenik županijskog državnog tužioca u Zadru Duško Berović potvrdio je Hini da je jutros zaprimljena kaznena prijava PU zadarske.

 

– Pedesetčetverogodišnji muškarac nalazi se u pritvorskoj jedinici, ispitan je u policiji, a poslije 12 sati biće saslušan u Županijskom državnom tužilaštvu. Sudija istrage do kraja radnog vremena donijeće odluku o istražnom zatvoru – rekao je Berović.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *