Nova godina u Srbiji: Bajaga u Beogradu, Dugmići u Nišu

Region

U Beogradu i svim većim gradovima, građani Srbije i turisti dočekali Novu 2017. godinu na trgovima, u ugostiteljskim objektima i u svojim domovima.

Najviše je gostiju iz regiona.

Na beogradskom Trgu Nikole Pašića nekoliko hiljada građana po temperaturi nešto ispod minusa došlo je da 2017. godinu dočeka uz Plavi orkestar i Bajagu i “Instruktore”. Beograđane 1. januara očekuje i tradicionalna manifestacija “Ulica otvorenog srca”.

Bajaga je na binu izašao oko 23.30 časova i nastup je počeo pesmom “Još te volim”.

“Dobro veče Beograde i njegovi gosti. Veliko je zadovoljstvo sa vama da dočekamo Novu godinu. Hajde sada da razmrdamo kukove uz stari dobri rokenrol”, rekao je Bajaga.

Doček je organizovan i na Novom Beogradu gde se takođe nekoliko hiljada ljudi zabavlja uz Vlada Georgieva i “Prljavog inspektora Blažu i Kljunove”, dok je u Zemunu organizovan nastup YU grupe

Građani i gosti Novog Sada u 2017. godinu ulaze uz nastup Zdravka Čolića a na glavnoj bini na Trgu slobode nastupa i “Big bend” čiji je specijalni gost Bojana Stamenov.

Na Trgu Kralja Milana u Nišu nastupa “Bijelo dugme”.

U Kruševcu na glavnom gradskom trgu okupljene će da zabavljaju KUD “14. oktobar”, “Riblja Čorba” i “ZAA”.

Subotičani dočekuju 2017. godinu sa Gocom Tržan na centralnom gradskom trgu, dok Lepa Brena peva na Gradskom trgu u Čačku.

Doček Nove godine u Čačku izazvao je burnu reakciju javnosti, pa su građani tako napravili peticiju da se otkaže koncert Lepe Brene i da se novac donira u humanitarne svrhe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *