Podvodio maloljetnu kćerku za pivo

Region

– Strašno! Ogavno… Mislim da ne postoji nijedna riječ kojom bih mogao da opišem šta se dešavalo u kući Boriše A. To mi je trauma za čitav život, jer slike koje sam vidio nikada neću moći da izbrišem iz sjećanja. Pošto kuća nije imala roletne, sa ulice smo mogli sve da vidimo. Jednom komšiji je pozlilo i završio je u Hitnoj, jer nije mogao da vjeruje da otac može da sjedi i pije pivo dok neko ima seks s njegovom kćerkom.

 

Ovako priča komšija Boriše A, jedan od nekoliko njih koji su ga prijavili da seksualno zloupotrebljava maloletnu kćerku i da je za 10 evra podvodi drugim muškarcima.

 

Kako kažu komšije, muškarac se sa kćerkom u taj kraj doselio prije nekoliko godina, a živio je od prodaje cvijeća na pijaci.

 

Komšije su posumnjale da se nešto čudno dešava još prošle godine, ali kako je riječ o veoma osjetljivoj stvari, nisu prijavili policiji dok nisu bili sigurni.

 

Kada su se uvjerili da se radi o seksualnoj zloupotrebi djeteta, odmah su pozvali policiju. U trenutku kada je policija došla, djevojčica i jedan muškarac bili su nagi. U kući su bili njen otac i još jedan muškarac. Sva trojica su odmah uhapšena, a forenzičari su radili do dugo u noć i sakupili su sve potrebne dokaze.

 

– Otac djevojčice je pijan od ranog jutra, kćerku je prodavao za pivo. Djevojčica je sa posebnim potrebama, ali bila je uvijek mila, vesela, igrala se sa našom djecom. Po njenom ponašanju nismo mogli da primjetimo da je preživjela užas, mislim da ona nije ni znala šta se dešava i na šta je otac tjera – dodao je drugi komšija.

 

Kako dodaju, ne mogu ni da zamisle šta bi bila adekvatna kazna za čoveka koji je to radio svom detetu.

 

Kako Novosti nezvanično saznaju, djevojčica je sve ispričala nadležnim organima, a otac je priznao djelo.

 

– Djevojčicu smo odmah smjestili u hraniteljsku porodicu i sa njom rade stručnjaci kako bi se što prije oporavila – rekla je za ovaj list direktorka Gradskog centra za socijalni rad Biserka Jakovljević. Ona je dodala da ova porodica nije bila korisnik centra.

 

Novosti

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *