Stefanović: Policija neumorno traga za Malčanskim berberinom

Region

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da policija neumorno traga za Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao Malčanski berberin, koji je oteo djevojčicu Moniku Karimanović (12) i izrazio nadu da će uskoro biti pronađen.

 

Stefanović je na radnom doručku sa jednim brojem pripadnika policije koji su uključeni u potragu zahvalio svima koji su prethodnih dana tragali za zločincem.

 

– Hvala svim ljudima koji su se uključili u potragu zajedno sa pripadnicima policije zato što nam znači svaka vrsta podrške. Drago mi je da vidim da postoji ozbiljna energija ljudi i želja da ovoj posao završe do kraja – rekao je Stefanović.

 

On je zahvalio svima koji su učestvovali u pronalasku djevojčice, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

 

– Nadam se da ćemo uskoro pronaći ovog zločinca koji je odgovoran za jedan od najmonstruoznijih akata u prethodnoj godini – rekao je Stefanović.

 

Policija već 15 dana traga za Jovanovićem na području Niša, Knjaževca i Svrljiga. Djevojčica, koja je pronađena 29. decembra, i dalje je u niškoj bolnici.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *